Wat is je favoriete kamer in je huis?

Woonkamer, slaapkamer, keuken waar voel jij het prettigst.

Weet jij het antwoord?

/2500

Computerkamer.... daar zit ik 16 uur per dag... elke dag...

De zolder, want dat is de enige ruimte die ik huur in het huis waar ik momenteel woon.

De badkamer. Even op slot draaien; alles voor jezelf..

de woonkamer en keuken. Woonkamer omdat ik daar lekker kan ontspannen en de keuken omdat ik daar lekkere dingen kan bereiden die ik in de woonkamer weer kan opeten.

De sm-kelder.

Vrijwel iedere kamer. Dit is echt een heerlijk huis. Voel me overal thuis, hoewel de kamers van de kids natuurlijk niet echt door mij bewoond worden. Blijven dus over: woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet. Waar ik het liefste ben hangt af van het moment van de dag. Overdag vind je me voornamelijk in de woonkamer en keuken. 's Avonds en 's nachts lekker in de slaapkamer (die bij mij maar voor 2 zaken bedoeld is) en de badkamer voornamelijk 's ochtends na het opstaan. Het toilet vind ik een heel prettige ruimte als ik iets kwijt moet dat mijn andere leefruimtes zou bevuilen. Minder favoriet is bij mij trouwens de bijkeuken, maar dat komt omdat de wasmachinen daar staat en ik niet graag met de was bezig ben... ;-)

Woonkamer, waar de TV en de computer gelijktijdig aanstaan, soms ook nog de radio. Het aantal uren per dag weet ik niet....

M'n slaapkamer, sowieso omdat ik dat de "mooiste"kamer in m'n huis vind en omdat ik net een heel lekker bed heb gekocht, maar ik ben gek op slapen of een dvdtje kijken in bed of met m'n ds en een audiobook liggen luieren..heeeeerlijk

Ruime slaapkamer met een geweldig bed, zolder met mijn eigen plekkie, woonkamer is gewoon gezellig. Favoriet is toch het eigen plekkie op zolder. De tuin is ook erg leuk maar ja, da's geen kamer hè.

Toilet, enige kamer waar ik écht even kan ontspannen zonder andere dingen aan mijn hoofd. Zonder grappen...

Mijn kamer, daar is het lekker een zooitje dat vind ik fijn! Want zo ben ik. Je voelt je het fijnst in de kamer die is ingericht naar jouw smaak.

Het bureau met zicht op de duinen, veel licht, groen en ruimtegevoel.

De w.c. daar lees ik altijd stripboeken en kom ik tot mezelf... :P

De woonkamer. Alles bij de hand; bank, tv, laptop, koelkast

Toilet in de badkamer: lekker warm, mooi geel licht (ik houd niet van dat felle witte licht), lekker boek erbij en daar kan ik heeel lang zitten :) Verder de slaapkamer en de woonkamer. Deze 3 kamertjes komen op de eerste plek, de rest daarna.

Ik heb geen favoriete kamer. Ik zit overal graag in ons eigen huisje.

De slaapkamer. Ik woon nog thuis en mijn slaapkamer is me eigen ruimte waar ik alleen kan zijn en kan doen wat ik wil.

Mijn slaapkamer. Vroeger had ik de grootste slaapkamer van het huis(op de zolder na) En nu heb ik de mooiste kamer van het huis

Wilde eigenlijk de tuin zeggen, maar dat is geen kamer. Nou, dan kies ik toch voor de kamer. Lekker languit op de bank met een goed boek. Heerlijk.

Ha, die Sgrijvvaud; De woonkamer met de open keueken. Omdat daar het gezinsleven zich grotendeels afspeelt. En vanwege de ruimte, het licht en het uizicht.

Eigenlijk overal, ligt eraan wat ik nodig heb en wat ik er moet doen. Honger, dan de keuken.

Hangt er van af wat ik aan het doen ben! Woonkamer denk ik aan: knus, gezelligheid, visite, bankhangen/zitten/liggen. Slaapkamer denk ik aan: een lekker bed & alle bijbehorende activiteiten. Keuken: fijn culinair bezig zijn, kaarsjes, wijntje etc. Ik denk dat alles bij elkaar je een prettig gevoel geeft! (in mijn geval)...

Het toilet en soms de huiskamer of mijn slaapkamer. Toilet is lekker rustig, huiskamer is meestal gezellig en mijn slaapkamer voelt het veiligst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100