HTC Touch pro 2, is er een software (des noods betaald) voor windows mobile 6 om gesprekken op te nemen gesprekken op te nemen?

Stel je wilt gesprekken opnamen, waarvan de beller niet van op de hoogte is, bestaan er zulke softwares voor windows mobile 6.2 voor HTC Touch pro 2? Desnoods een betaalde software.

PS hij moet automatisch kunnen opnemen (zonder iedere keer toestemming te vragen)..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voorzover ik begrepen heb kan dit niet, schijnt iets met de combinatie van de hardware en Windows Mobile te maken te hebben, volgens mij was het zo dat Windows niet softwarematig tussen het gesprek kan komen omdat het hardwarematig als het ware buiten Windows om loopt. Dat gezegd hebbende zijn er bepaalde programma's waar je wel iets mee kunt, maar dan moet je met bellen met de speaker aan en dan schijn je met een mindere geluidskwaliteit wel iets te kunnen opnemen, zelf heb ik daar geen ervaring mee, omdat het voor mij gewoon niet praktisch is om met de hands-free speaker te bellen op die manier. Wel erg jammer overigens, het kan altijd handig zijn je gesprekken op te nemen, dit mag ook gewoon, maar het zit er niet dik in dat je dit op een praktisch uitvoerbare manier gaat lukken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100