Hun kun je bepalen of je doden kan zien?

Hoe weet je zeker dat deze personen dood zijn en niet toch levend?

Weet jij het antwoord?

/2500

een simpele oogtest bij de oogarts en last but not least: check hun hartslag! (dit kan ook vervelende situaties opleveren... want het is niet echt complimenteus om spontaan iemands pols te checken en dan na het voelen van een hartslag zeggen dat je dacht dat diegene dood was...) is diegene net dood neergevallen, niet eerst jezelf afvragen of je diegene wel of niet kan zien, eerst hun hartslag checken en als die gene echt dood is; mond op mond beademing en hartmassage toepassen! * als mensen om je heen gaan staan en klappen denken ze waarschijnlijk dat je een mimespeler bent... je zag dus geen dode... :( * als mensen je gaan helpen (hopelijk) en 112 gaan bellen, ben je waarschijnlijk goed bezig! :) je zag een dode! :) lijkt diege al een tijd dood... (let op geur, lichaamstemperatuur, etc etc) vraag aan iemand in de buurt die er wel levend uitziet of je het wel allemaal goed ziet; wijzend naar de dode. uitkomsten bij alle mogelijke antwoorden spreken dan voor zich :) als degene waarvan jij vermoed dat hij/zij dood is, maar die gene blijft wel op je afkomen... langzaam en stinkend naar rottend vlees (onverzorgd uiterlijk ook) en iets mompelt als "brrrainsss", dan heb je te maken met een zombie... wel dood, maar idd lijkt erg levend... okay, bij zombies zou ik ook twijfelen... :)

De vraag is op zich al vreemd, bedoel je personen die zijn overleden en toch doorleven, dit zou je levenden kunnen noemen. Of zijn het overledenen die aan je verschijnen, dan zou het een hallucinatie kunnen zijjn, of een waan beeld. Je kan je ook afvragen, wat je ziet van degene die zogenaamd dood is en aan je verschijnt. Is het het beeld dat jij verwacht, of is het de werkelijkheid, die visueel niet meer bestaat. Of kiest diegene die dus dood is voor een verschijningsvorm. Ik moet je eerlijjk zeggen dat ik niet in een mogelijjkheid van het zien van overledenen geloof, wel denk ik dat je geconfronteerd kan worden met beelden die nog wel te maken hebben met een bepaalde energie die nog bestaat nadat iemand is overleden, )eigen ervaring), en als er al zoiets bestaat als een leven na de dood, dan ben je toch geen lichaam meer, en wat doe je hier dan nog in godsnaam. Wel een intressant gegeven, veel succes.

Spreek met z'n allen af de pincode mee in het graf te nemen. Als je dood bent en je bent in staat om met de levenden te spreken, geef het eerste je pincode door, die men nog met het oorspronkelijke bankpasje kan controleren. Als een medium allerlei andere dingen gaat zeggen, dan weet je direct dat hij wat uit zijn duim zuigt. Krijgt het medium een pincode door en klopt de pincode, dan spreek je hoogstwaarschijnlijk met een dode. (Overigens zijn vergelijkbare testen al talloze keren gedaan, altijd zonder succes)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100