wat is er toch geworden van de ''oude presentatoren?

maja eksteen, leonie sazias, ron brandsteder, catheriene keijl, diewertje blok?(ik heb er vast een paar verkeerd gespeld)/gespelt ;-) WAAR ZIJN ZE? EN WAT DOEN ZE?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Diewertje Blok is gewoon nog op televisie, in ieder geval bij een regionale zender! Voor de anderen, misschien vind je meer informatie op www.wikipedia.nl ? Toegevoegd op 12-05-2009 23:40:05 Deze website kan ook handig zijn voor jou: http://www.veronicamagazine.nl/Herinnert-u-zich-deze-ook-nog.html Toegevoegd op 12-05-2009 23:44:25 Grappig: Maya Eksteen is lerares Nederlands in Doorn, althans volgens http://nl.wikipedia.org/wiki/Maya_Eksteen Die pagina is in februari 2008 voor het laatst bijgewerkt. Het is nu mei 2009, dus de informatie kan wat verouderd zijn.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Dieuwertje_Blok
http://nl.wikipedia.org/wiki/Maya_Eksteen
http://www.veronicamagazine.nl/Herinnert-u...

Ze gaan lekker verder met hun leven en leven lekker van de pensioen en de dikke auto's onder hun reet en een dikke kiet. Trouwens, Ron komt toch nog gewoon op tv?

Als de gezichten niet meer bij te snijden zijn door de plastisch chirurg dan worden ze gedumpt. En komen er nieuwe gezichten. Misschien zitten ze samen in een luxe zorgcomplex ergens in het Gooi.

Ron Brandsteder komt af en toe nog op tv , en dieuwertje blok ook. Vandaag zag ik ook Catherine keyl bij de wereld draait door. die schijnt ook terug te komen. Pas zag ik ook Frits bom nog ergens.

diewertje blok doet elk jaar het sinterklaasjournaal ron doet gewoon nog tv. maar idd mensen verdwijnen, maar dat is op jou werk toch ook gewoon zo. verfrissen mensen worden oud, of stoppen er zelf mee, of worden overspannen en gaan voor 10 jaar de ziektewet in of arbeidsongeschiktheid. :) x

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100