Kan je opdrukken, terwijl er iemand op je rug zit? Is het mogelijk?

Ik heb het volgens mij ooit in een film of reclamefilmpje gezien. Dan is een bodybuilder met een vrouw op zijn rug aan het opdrukken en de vrouw leest ondertussen een krantje. De vrouw is waarschijnlijk een model, dus die zal wel iets van 50 kilo wegen. Maar is dit mogelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

als je sterk genoeg bent in je armen en benen is dat mogelijk ja

Dit is mogelijk. Getrainde gewichtheffers kunnen heel veel gewicht omhoog drukken. Ook tov hun eigen gewicht. Dan kan je ook wel jezelf opdrukken met 50 kg extra op je schouders. Ps. Ik heb wel eens iemand ergens bezig gezien die zichzelf met 1 hand kon opdrukken...ook zo iemand kan dat extra gewicht wel aan. Toegevoegd na 12 uur: Link naar filmpje toegevoegd van opdrukken met 1 hand

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=qw2-UMkH8j0...

Ik heb een aantal jaren aan fitness gedaan en na een tijd trainen kon ik bij bankdrukken 115 kg drukken. Opdrukken met een mevrouw op de rug moet dan ook lukken. Vervelende aan fitness is dat als je een paar weken niet traint, in verband met vakantie bijvoorbeeld, dat je meteen weer een heel stuk terugvalt in gewicht dat je kan pakken. Je raakt dus nooit uitgetraind.

Ja hoor kan, ik kon het met me teckeltje op de rug, ja ja ja weegt heel wat minder, maar ben dan ook een vrouw :)

Ja hoor dat kan zeker! Ik doe al jaren aan fitness en kan dit met gemak. Ja, de vrouw moet geen 100 kilo wegen maar zolang zij onder de 70 kg weegt dan lukt mij dit best.

Kijk en overtuig jezelf.... Of zoek op www.youtube.com bij: push ups with person on top

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=pAh5nVoQwII

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100