Is gtst ook voor mannen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja dat is voor mannen en vrouwen , hele gezinnen mijn zoon slaat er geen aflevering van over en toch een gemist direct op internet de herhaling opzoeken hoor..

Zijdelings......

Jazeker :)

ja, het is niet speciaal voor vrouwen gemaakt. vrouwen vinden het over het algemeen leuker, maar daardoor is het zeker niet verboden voor de heren onder ons.

ja hoor, waarom niet.

Wat wil je voor antwoord horen? Zoiets? "Nee, absoluut niet. Als je als man naar GTST kijkt, loop je het risico dat je borstharen nooit meer zullen groeien." Bepaal lekker zelf wat je leuk vindt en kijk er gewoon naar!

Ja hoor, dat is voor iedereen die het leuk vind, en van soaps houdt.

waarom niet? :)

Haha:G ik zat altijd die meiden uit te lachen die naar zulke soaps keken. totdat ik 2 afleveringen met mijn vriendin had gekeken. ik wou gelijk weten hoe het verder ging bij de 3de xD maarja o.t mannen kunnen het ook kijken hoor:P

kom op, alstjeblieft het is een soap serie. Tuurlijk is het ook voor mannen gemaakt. Wat is er gebeurt met de tijd dat je jezelf kon zijn en doen wat je wou zonder druk te hoeven maken over wat anderen zouden denken

Jazeker! Dan kun je de dag erna lekker meeprater met je vrouwelijke collega's ;-)

Maakt het uit of het voor mannen is gemaakt? Ik speelde vroeger ook met poppen, simpelweg omdat het leuk was!

Tuurlijk is het ook voor mannen. Het is juist lekker, om stabiliteit in de week te krijgen, door op vaste momenten naar je favoriete serie te krijken. Geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Ik schat dat 3,7% van de ogen gericht op dat programma mannelijk zijn. Daarvan kijkt 72,8% mee met de partner, voor de gezelligheid - maar niet omdat ze 't nu zo'n leuk programma vinden. Toegevoegd na 1 dag: (Die 72,8% is natuurlijk ook een schatting.)

als mannen het interressant vinden om slechte acteurs te horen en zien...

Gtst is voor iedereen die het leuk vindt!

Mijn buurman is er verslaafd aan. Oke hij is wel gay maar weet niet of dat wat uitmaakt.

Ikzelf hoef het zeer zeker niet te zien, evenmin als welke andere soapserie dan ook. En ik ken ook wel vrouwen die het niks vinden. Verder denk ik dat de makers niet exact alleen vrouwen als doelgroep gekozen hebben en dat zowel vrouwen als mannen lekker zelf moeten uitmaken of ze willen kijken of niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100