Wat gaat er voor vreselijks gebeuren de komende week?

Jomanda komt maandag niet naar de zitting waar zij terechtstaat in de zaak van de in 2001 overleden actrice en presentatrice Sylvia Millecam. ‘Het tijdstip geeft cliënte zorgen’, maakte haar advocaat Luc Benistant zaterdag bekend.
De advocaat stelt dat Jomanda geen angst voor de zitting heeft en bereid is op een andere datum te verschijnen. Volgens hem zei ze Pim Fortuyn twee weken voor zijn dood een bodyguard te nemen en waarschuwde ze in de weken voor Koninginnedag in Apeldoorn dat er grote problemen op die dag waren te verwachten. ‘Op dit moment speelt in haar beleving een soortgelijk probleem komende week, waardoor zij zich niet in staat acht te komen.’

Aldus de Volkskrant.

Maar... wat voor vreselijks staat ons nu weer te wachten?

Ik zal de vraag een week open laten staan.
Wie het goed voorspeld heeft krijgt 'het beste antwoord'.

(ik zie dat GeenStijl hier nu ook mee komt, had ik echt niet gezien!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zullen weer honderdenduizenden mensen in de wereld dood gaan aan honger, geweld en ziektes die makkelijk te behandelen zijn. Ook zullen er mensen omkomen bij moorden en ongelukken. Ook zullen mensen hun baan kwijtraken of door hun geliefde verlaten worden. Ook zullen mensen op allerlei andere gebieden tegenslagen krijgen. Maar gelukkig staat er tegenover al dit moois ook een heleboel mooie dingen. Zo komen er weer heleboel mooie mensjes bij op deze aarde, zal er voor iemand een baanbrekend onderzoek worden afgerond zullen mensen hun ware liefde vinden mensen een nieuwe baan krijgen en zal iemand genezen na een jarenlange strijd tegen een ziekte.

maandag is sowieso altijd een rot dag. Maar deze vrouw is ernstig in de war, de rechtbank even zo als ze dit soort flauwekul serieus nemen en gaan honoreren met een tijdelijk uitstel. En met het gebeuren van koninginnedag nog vers in het geheugen lijkt het wel of ze garen wil spelen bij dat incident door te zinspelen op iets. Bijna een verkapte bedreiging. Toegevoegd op 10-05-2009 08:43:46 spelen=spinnen

Ik ben het helemaal met Joke Damman eens: komende maandag zal ergens op de wereld iets heel ergs gebeuren. (Op dinsdag ook, en op woensdag, en op, eh, 20 mei, en op 29 mei, en op 24 augustus, en op 7 december, en -- oeps, het is niet opportuun dat hier te vermelden, dus ik houd mijn mond maar.)

Het gaat as maandag niet gebeuren want Jomanda komt niet. Als Jomanda wel naar de rechtszaal was gekomen zou er één of andere gek haar iets hebben aangedaan. Waarschijnlijk zou ze buiten de rechtszaal aangevallen worden door een man met een mes.

Die Jomanda toch. Bij Silvia had ze toch niet in de gaten dat er iets goed fout zou gaan. Wat gaat er voor vreselijks gebeuren? Misschien dat GeenStijl nu ook GV heeft ontdekt en de leukigheden van hier gaat aantappen?

Lance Armstrong verliest 10 minuten in de giro d'Italia.

Kijk, Holleeder mag wel uitstel krijgen vanwege omstandigheden. Als zij dat toch denkt waarom doet iedereen daar zo moeilijk over? Als ze niet gedwongen wordt om te gaan dan gebeurt er niets met haar. Toegevoegd op 09-05-2009 21:33:21 Ik hoop dat dit een eerlijke rechtzaak zal worden. Borstprotheses zouden verboden moeten worden.

Dat wijf spoort niet... (Sorry voor taalgebruik). Helaas heeft ze heel veel volgelingen. Die sporen ook niet...

Ja..., wat voor vreselijks staat ons nu weer te wachten? Het Eurovisie Songvestival deze week..........

Voor aankomende week voorspel ik een vliegtuigcrash waarbij geen overlevenden zijn. (vraag me niet waar, ik heet geen Jomanda)

Een goede doemdenker verzint altijd wel een manier om gelijk te hebben... en je moet och iets verzinnen om onder een rechtszaak uit te komen. Toegevoegd op 11-05-2009 15:45:51 maw: niks bijzonders.

ze wordt in plaats van in de rechtszaal thuis aangevallen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100