Welk PERSOON heeft de meeste doden op zijn geweten?

Een persoon die nog leeft of al is overleden..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De grootste seriemoordenaar aller tijden zou volgens het Guinness Book of Records de Indiër Behram (of Buhram) zijn. Hij behoorde tot het genootschap der thugs, die ritueel mensen wurgden als eerbetoon aan de doodsgodin Kali. De bronnen zijn vaag, maar hij vermoordde naar het schijnt 931 mensen tussen 1790 en 1830, allemaal door wurging met zijn wurgdoek hij heeft het dus echt in zn uppie gedaan zou iemand trouwens dat record willen verbreken?

De meeste doden zijn gevallen in de tweede wereld oorlog. Hitler is degene die deze is begonnen. Toegevoegd na 19 minuten: nou echt wel het dodental is zeer hoog. Lees de onderstaande link maar eens goed. Zoek verder maar eens op deze verschrikkelijke naam en leed de verhalen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Slachtoffers_...

Ik denk God als je hem een persoon mag noemen. En anders Hitler.

Stalin: 42,7 miljoen.

Bronnen:
http://www.geschiedenis.nl/index.php?beric...

Mao Zedong heeft 48.000.000 op de teller staan, Jozef Stalin kon er ook wat van met 20.000.000. Op onderstaande site kun je van diverse conflicten zien hoeveel slachtoffers er gevallen zijn.

Bronnen:
http://www.w8.nl/twintigsteeeuw.htm

Simo Häyä (17 dec 1905 - 1 apr 2002), een finse sluipmoordenaar, heeft in zijn eentje 505 Sovjetsoldaten gedood. Overigens was zijn gezicht zwaar beschadigd door een kogelschot in 1940.

Ik denk Stalin... erger dan Stalin is er niet volgens mij; tenminste in onze tijd dan hey.. Toegevoegd na 1 minuut: ai ..ik lees dat chairman Mao..er toch meer heeft.. ach what's in a number..: ) vreselijk..

Magere Hein

Onderschat George Bush niet. Denk aan de oorlogen en de geheime acties die onder zijn bewind zijn uitgevoerd. Twin Towers en de andere acties die dag hebben vele onschuldige slachtoffers gekost. Zo zijn er vele geheime acties onder zijn bewind uitgevoerd.

Deze vraag is erg moeilijk te beantwoorden. Wat is nog iemands verantwoordelijkheid en hoelang mag je de gevolgen doortellen. Moet het intentioneel zijn en trekken we het niet-intentionele deel eraf? Moet de persoon het eigenhandig hebben gedaan? Als volgelingen van een oprichter/starter van iets generaties na zijn dood doorgaan, tellen we dat mee? Plus, we kennen de hele geschiedenis niet. Er zijn hele verschrikkelijke dingen gebeurd in het oude China en het oude Europa, west azie en noord afrika. Als je alles wat we kennen plus de problemen hierboven een beetje samenvatten denk ik wel dat je 'veilig' zit met Mao of Stalin.

Misschien wel Nero. Toegevoegd na 1 minuut: Of Napoleon.

Kaïn, de zoon van Adam en Eva. Toen hij zijn broer Abel doodde kwam een kwart van de mensheid om. Ze waren met zn 4en :P

josef Stalin

Alexander de Grote. Hij gold als één van de grootste veroveraars van de klassieke oudheid.

sadam hoessein heeft 100.000 doden op zn naam staan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100