waar kookt je op in wijken waar geen gas is? http://bit.ly/8ZnGzW op n keramisch, inductie of op butaan/propaan #boretti fornuis

Weet jij het antwoord?

/2500

Elektrisch, keramisch, halogeen, inductie. Alles elektrisch dus.

In nieuwbouwwijken vaak alle elektrische varianten, in oudere huizen in het buitengebied (denk aan boerderijen en dergelijke) vaak wel op gas (maar dan uit een tank, niet via een leiding).

Alles wat elektrisch is en daarnaast kun je kiezen voor een extra butaanfles om te kunnen wokken b.v.

Kolenkachel/fornuis en eventueel houtvuur.

Professionele koks gaan meer en meer over op inductie. Ook in de keuken van Beatrix in het paleis op de Dam in Amsterdam, zag ik bij een rondleiding. Toegevoegd na 1 minuut: Voor huishoudingen zal het dan wel gaan op keramische kookplaten. Elektrisch koken is zeker niet duurder dan op gas.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100