wat is de hoogste temperatuur die een mens kan verdragen

Weet jij het antwoord?

/2500

In de schaduw denk ik zon 55 graden max??!?!? maar zorg wel voor genoeg verkoeling

De hoogste temperatuur ooit gemeten in de schaduw is 57,7 *C. Dus dan zal het in de zon wel zo'n 63 *C zijn geweest. Maar in vele fabrieken worden met zulke hoge temperaturen gewerkt dat je een speciaal pak aanmoet. Dus mensen kunnen zeer hoge temperaturen verdragen, als er maar genoeg bescherming is zoals kleding.

In een droge sauna kan het wel eens boven de 100 graden worden. Ik hou dat zo'n 15 à 20 minuten vol.

ik denk dat die temperatuur afhankelijk van de omgeving is, zoizo mag je lichaams temperatuur niet stijgen IVB Hyperthermie. maar waneer je op een zeer warme plek ben maar het waait redelijk en je hebt genoeg om uit te zweeten, zal dit aangenamer zijn dan op een plek waar het iets koeler is maar geen wind meer. zoals eerder genoemd zijn er genoeg plekken waar met warmte weerende kleding wordt gewerkt, ( zoals brandweer of mensen die graag onderzoek bij active vulkanen doen) maar dit is niet echt hoge temperatuuren verdragen, in zown pak is he warm maar niet overdreven. maar ja, welke temp. max is. geen idee het zal ook verschilen per mens.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hyperthermie

Tijdens het WK sauna zitten, is het de bedoeling om zo lang mogelijk te blijven zitten bij een temperatuur van 120 graden celsius. Tijdens het laatste WK is er een Rus overleden, deze had het er 6 minuten lang volgehouden. Dit zal dus ongeveer het maximum zijn.

Bronnen:
Telegraaf.

Dat is gerelateerd aan de luchtvochtigheid,dat is geen eenduidig antwoord op te geven.

Voor het continu contact met water is de maximum temperatuur 50°C. Daarboven kan je het niet uithouden.

Eiwit gaat stollen bij 3 graden, en een mes zit vol met eiwitten. Dus begeef je niet al te lang in een omgeving van 63 graden.

Licht aan het mens zelf Nederlanders kunnen minder verdragen dan Afrikanen of Egypte naren Die wonen dichter bij de evenaar en is daar dus warmer

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100