Is slapen met een kniebandage slecht?

Ik heb last van mijn knie. Kan ik met een kniebandage slapen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zou ik niet doen. Je knie rust zowiezo als je ligt, dus het is niet nodig. Ook kan hij gaan knellen mocht je, je knie optrekken.

Kijk aan in hoeverre de bandage strak om je knie zit. Wanneer hij je bloedtoevoer belemmerd of afkneld, dan lijkt het me niet verstandig om mee te slapen. Waarvoor heb je de bandage nodig? Als je hem aan moet bij het lopen/rennen (ter ondersteuning), dan lijkt het me geen meerwaarde om hem tijdens het slapen te dragen. Je moet je knie, been en huid ook rust gunnen.

Als hij niet te strak zit zal het niet zo heel vee lkwaad kunnen maar het lijkt mij erg onnodig en je knie kan 's nachts lekker ontspannen zonder!

In uw slaap kunt u niet controleren of uw ledematen afknellen of de bloedtoevoer stopt door een strak zittende bandage. Als u bv op uw zij gaat liggen en uw arm of been ,,slaapt,, is dat het lichaamsdeel wat kan breken door een verkeerde stand tijdens het draaien. Normaal voelt u dat u uw arm of been in moet trekken, en dat gaat meestal in een reflex. Dus mbt schouder, elleboog, pols, knie of enkelbandages, zou ik die voor het slapen gaan NIET om doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100