Zeg, waarom horen we ineens niets meer van Joran vd Sloot?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat hij in de cel zit en niet zoveel mag.

Hij is niet meer in de gelegenheid om mysteries om zichheen te scheppen, waarin doden voorkomen.

Het hele verhaal is al uitgemolken. Die mediakoe geeft niets meer. Totdat er in de Miguel Castro Castro iets met hem gebeurt, overgeplaatst wordt of zegt waar Nataly Holloway begraven is, zullen we verlopig niets van hem horen.

omdat hij iedere mannelijke nederlander ten schande heeft gebracht door zichzelf voor te doen als schijnheilig hollandse jongentje met een rijke papa en daardoor dacht met alles vrij-uit mee weg te kunnen gaan die gast mag van mij zoiezo levenslang krygen dat is zijn loon (het is een gore vrouwenmisbruiker en dat is mijn mening als hollandse man!!!!

Wees blij dat we niets meer horen van Joran van der Sloot. Dat is vast een teken dat hij op een plek ziet waar niemand hem vind of mag spreken. Er zijn vele belangrijkere dingen om mee bezig te houden.

Omdat er op dit moment niks nieuws te melden is, over Joran van der Sloot.

De laatste stuiptrekkingen zijn eruit ( protesteren tegen zijn bekentenis-eventueel vertellen waar Natalie is, en als tegenprestatie overplaatsing naar aruba ) hij kan niets meer verzinnen. Hij zal zich moeten schikken in de wet van Peru.

Hij is nu in afwachting van zijn proces, wat in Peru maanden kan duren. Nu zit hij alleen maar in de gevangenis een beetje te niksen en hopelijk na te denken over zijn fouten.

Joran wordt op zijn beurt misbruikt in de gevangenis, door een grote sterke Peruaan, die al jaren geen seks meer gehad heeft. Hij schaamt zich daarvoor natuurlijk rot. Toegevoegd na 55 seconden: Hij is daardoor te moe om over zelfpromotie na te denken.

Ik denk omdat nederland hem zat is en tijd besteed aan echt nieuws. Alleen SBS 6 vind het interessant. Als we elke moordenaar (mits schuldig) zoveel zendtijd geven, dan is er geen tijd voor echt nieuws.

Die moet zich nu natuurlijk rustig houden, dat haantjesgedrag leren ze hem heel snel af in de peruaanse lik!

Opgeruimd staat netjes. Hij zit lekker in zijn cel op een proces te wachten. Niet veel kattekwaad dat meneer kan uithalen.

jij wordt even snel op je wenken bediend: zondagavond stel je de vraag, dinsdagochtend is er nieuws, althans, een nieuwsartikeltje dan, van vandaag/dinsdag. http://nieuws.nl.msn.com/algemeen/article.aspx?cp-documentid=154421663

ik las net dat peruaanse president de doodstraf weer wil instellen. En joran zou er dan in aanmerking voor komen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100