Wat is slechter een broodje jonge kaas.of een broodje kroket .

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een kroket bevat 180 calorieen 8 gram vet Jonge kaas bevat 380 calorieen 30 gram vet. Maar een kroket bevat 17 gr. koolhydraten En jonge kaas niks en wel 25 gr. Eiwitten Dus.. Als je kaas pakt heb je in iedergeval veel eiwitten binnen.

Bronnen:
http://www.calorielijst.nl/product/?calorie=6542
http://www.calorielijst.nl/product/?calorie=8084

Het zal elkaar niet veel schelen, maar een kroket is toch net iets vetter, zitten meer koolhydraten in en natuurlijk vlees.

Een kroket is over het algemeen vetter, omdat het in frituurvet is gebakken. Er blijft dan veel vet achter. (meer verzadigd vet) Toegevoegd na 5 minuten: Ik ben wat gaan zoeken en denk dat ik er misschien wel naast zit.... het schijnt zo te zijn dat een broodje kroket gezonder is dan een broodje kaas... het bevat minder verzadigde vetten dan kaas. Kijk naar dit artikel: http://www.trouw.nl/nieuws/article1766249.ece Dus een broodje kroket is gezonder...

in jonge kaas zitten meer vitamines en mineralen. Elke dag een plak kaas is beter dan elke dag een kroket. Van de snacks is een kroket een van de minste slechte.

Als je eten als slecht ziet ben je niet goed bezig. ‘Wat is beter’, zou ik een betere vraagstelling vinden. Een volkoren boterham met roomboter en kaas (jong, belegen of oud) is gezonder dan een witte boterham met een kroket (voor een groot deel bestaand uit witte bloem) en zeker als die kroket gefrituurd is in kunstmatig gehard vet.

Voor een broodje kroket is een dier vermoord. Voor een broodje vegetarische kaas is het leed wat minder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100