Wat is dit?

We kregen dit dingetje bij onze bestelling van een flesje coca cola. Het is van ijzer en het logo is draaibaar. We hebben alleen geen idee wat het is en waar het voor dient. Wie weet het wel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is een bag hanger of purse hook. In Nederland niet heel bekend behalve dan als commerciele cadeautje , zoals de jouwe, om een bepaald artikel bij vrouwen populairder te maken. Maar de laatste twee jaar is het aardig bezig om toch de nieuwe mode accessoire te worden aangezien Dior, Swarovski en D&G ze nu ook maken. Die haken bestaan overigens al sinds de jaren 20. Toen hadden ze meer een S-vorm en werden purse caddies genoemd. In Brazilie is hij vrij populair omdat daar, volgens bijgeloof, een tas op de grond betekend dat je iets kwijt raakt. Hier zal het meer zijn om je tas makkelijker in de gaten te houden maar ook omdat de tas vies kan worden op de grond.

Bronnen:
http://www.macleans.ca/culture/lifestyle/a...
http://www.mybaghanger.com/

Dat is voor in de kroeg, die kan je aan de bar hangen met daaronder je jas of tas ik hoop dat dit duidelijk genoeg is.

of een tashanger? kan je je tas mee aan de tafel hangen

Om je tas op te hangen als je aan een tafel zit. Het logo leg je op tafel, en aan het onderst haakje wat onder de tafel komt kun je een tas oid ophangen,zodat hij niet op de vloer ligt.

Inderdaad een tashanger, maar ik gebruik hem om mijn koptelefoon op de muziekkamer aan de vensterbank te hangen...

het is een haak voor je tas op te hangen aan een tafel. Dat ronde ding bovenop de tafel, die haak naar beneden en dan kan je je tas ophangen. Succes!

Bronnen:
Heb hem ook

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100