Rare vraag: Is er iets wat kan kriebelen? (zie uitleg)

Mijn vriend zegt iedere morgen: was er maar iets wat me kan kriebelen. Zou er zoeits bestaan?
Ik kriebel iedere dag en het is ''nooit lang genoeg'' :-P

Weet jij het antwoord?

/2500

Nouja als ie niet tevreden of dankbaar genoeg is dat jij m dagelijks kriebel, dan kan ie zichzelf lekker verder kriebelen :) Toegevoegd na 3 minuten: en niet te vergeten... TADAAA!!

probeer het ook eens met een veertje

Duw hem eens in een rode mieren hoop of koop een dikke wollen trui voor hem die hij over zijn blote bassie aantrekt.. Dan kan hij zichzelf kriebelen

Zo'n hoofdhuidkriebelspinding?

geef julie adres maar... dan krijg je van mij het ultieme krabbelding gratis. heb nog wel een paar boederijkatjes vol met vlooien over.hihi

Gelukkig ben niet de enige die graag gekriebeld word en bij mij is het ook nooit lang genoeg, hahaha Laat hem jouw eerst kriebelen en spreek af dat jij hem dan net zo lang kriebelt als hij heeft gedaan! Er bestaan dames die alles doen voor geld, zelfs kriebelen :) Helaas van een kriebel machine heb ik nog nooit gehoord heb nog even gezocht op google maar helaas, Geloof toch echt dat jij jou vriends kriebelmachine bent en hopelijk blijft! Je kunt hem ook zeggen om iemand anders te zoeken die hem wel wil kriebelen maar dat lijkt me niet zón goede optie als je om hem geeft!

Volgens mij is kriebelen alleen maar lekker als iemand anders het doet! Geen enkel apparaat kan eraan tippen, zo ook met massage bijv. een apparaat is nooit zo lekker dan als een MENS! En bij jezelf is het ook anders.

van die zachte kwastjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100