Reizen mensen nou vooral, omdat ze niet stil kunnen zitten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk vooral omdat de mogelijkheid er is om te reizen. 80 jaar terug was je als je uit een dorp kwam al blij eens naar de stad te kunnen, dat waren toen de reizen die men maakte, nu kan je verder zonder erg veel moeite.

eerder omdat ze wel eens wat van de wereld willen zien, even lekker eruit. weg van je verplichtingen etc. als je thuis blijft hoef je ook niet stil te zitten toch

Nee, mensen reizen vooral omdat ze wel stil kunnen zitten. Als je niet stil kan zitten is het wat lastig om te reizen. Denk aan de auto, het vliegtuig of de trein.

Mensen reizen om veel redenen: nieuwsgierigheid naar wat er gebeurt een stuk verderop. En bij die nieuwsgierigheid reken ik ook gelijk interesse en kennismaken, kennis uitbreiden. En er zijn ook mensen die gewoon niet thuis kunnen blijven, zo ken ik er een, dagje vrijen niets op het programma, dan moet hij weg, al is het maar n dagje antwerpen of een weekendje Parijs

Mensen reizen vooral, omdat ze zich op de ene plek bevinden,terwijl ze op een andere moeten zijn. De enige manier om daar dan te komen is....juist.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100