Hey allemaal,ik zit egt met een groot probleem , ik zou heel graag nog veranderen van school en mijn papa heeft al 3keer nee gezegt ,wat moet ik doen?

mijn ouders zijn juist uit een .en mijn papa heeft 3 keer nee gezegt ,hij zegt da et te duur is maar hij moet helemaal niet mee betalen. enkele tips over wat ik nog zou kunnen zeggen zou handig zijn .groetjes

Toegevoegd na 6 minuten:
ik wil echt graag weg op andere school omdat modeshows en van die toestanden echt niks voor mij zijn , en de school waar ik naartoe ga is met paarden (wat al 6,5 jaar mij hobby is) en ik er graag in verder wil , maar mijn papa ziet er geen toekomst in .

Weet jij het antwoord?

/2500

Geef je vader geen kans om nee te zeggen,hiermee bedoel ik maak er werk van om je vader ervan te overtuigen dat je wel naar die school mag. Zoek uit hoe de lessen zijn op die school,wat is de slagingspercentage van die school,hoe staat die school aangeschreven in de buurt of zelfs in Nederland. Is er misschien een open dag op die school? Ga er met je vader ernaar toe,op die open dagen heb je kans om vragen te stellen. Laat zien dat het je echt interesseert,stel vragen aan de leraren en misschien zijn er leerlingen aanwezig die jou en je vader meer kunnen vertellen over de opleiding.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100