Wat gaat er nu gebeuren met Joran van der Sloot?

Je hoort er niks meer van

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toch is er nog aardig wat in gebeurt de afgelopen periode! Voor een chronologisch overzicht van alle nieuwsberichten over hem, kun je het best het doseir op nieuws.nl bijhouden. http://dossiers.nieuws.nl/binnenland/590/Joran_van_der_Sloot

Hij wordt in Peru vervolgt, de verwachting is dat dit minimaal 9 maanden gaat duren.

Hij zit in zijn cel in afwachting van zijn proces (hij heeft de rechtbank verzocht zijn proces in vrijheid af te mogen wachten, maar daar is nog geen uitspraak over gedaan). Na het proces zal hij ongetwijfeld wel een (groot) aantal jaartjes op een plek blijven waar hij geen kans heeft meisjes te vermoorden.

Hij wacht nu zijn proces af en dan weten we wat zijn lot precies zal zijn. Van der Sloot kennende, zal hij met steeds meer leugens naar voren komen en zoveel mogelijk de publiciteit opzoeken, omdat hij daar grof geld mee kan verdienen. Ik denk ook dat hij binnenkort zijn eigen biografie gaat schrijven en ook daar flink wat mee zal verdienen. Uiteindelijk ben ik bang dat hij de dans wel zal ontspringen en binnen een jaar weer vrij op straat rondloopt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100