Zou dit echt goedkoper zijn, per tankbeurt 2,50 korting ?

Dit kreeg ik in mijn mailbox via de nieuwsbrief.
Ga met 2,50 euro korting per tankbeurt tanken door heel Nederland. Vraag de pas bij 4xvrij aan. Maar wij tanken bij Shell en die prijzen zijn hier al heel scherp, dus weet ik niet of ik dan bij Shell nog 2,50 korting krijg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Blijf gewoon tanken bij shell of BP of texaco of esso en tank niet bij die goedkope pompen! Bij goedkope pompen, zoals tinq en tango etc. tank je echt rommel! Dit komt je auto of motor niet ten goede. Deze "goedkope"benzine bevat teveel rommel die je filters dichtslippen of waardoor bij zwaar gebruik je kleppen kunnen verbranden! Dus op de lange duur is het alleen maar duurder!

hoe wordt die 2,50 berekend? Gaan ze ervan uit van een gemiddelde tank? Want ik kan me echt niet voorstellen dat wanneer jij een tank van 25 of een van 50 liter hebt, je bij allebei 2,50 korting krijgt, Als dat wel zo is, gelijk nemen en niet meer dan 15 liter tanken iedere keer.

Zo te lezen is dit een kortingspas van United Consumers? Deze gebruiken wij nu bijna 3 jaar, en dit is de status van (onze) besparingen: U heeft met uw tankbeurten een kortingstegoed opgebouwd van €58,73 Daarnaast heeft u reeds € 244,00 korting direct aan de pomp gekregen. U heeft op dit moment 4.461,46 liter getankt, wat u een totale besparing van € 302,73 heeft opgeleverd. Ter vergelijking een spaarsysteem van één van de oliemaatschappijen (Airmiles, FreeBees, Rocks, TigerPoints, PowerPoints) had u gemiddeld € 44,61 opgeleverd in producten (of € 22,31 in geld). De keuze uit de merken tankstations is niet zoals soldaatBOEM stelt, bij de ook meer bekende/erkende merken brandstof! Ook Esso, Shell, BP, Total, Gulf, Q8 en nog meer doen hier aan mee. Zie hier maar deel keuze langs de bekendere snelwegen: http://www.unitedconsumers.com/tanken/informatie/snelwegstations.asp Bovendien, na eerst doffe ellende met mijn vorige energie-leverancier Essent, die met spooknota hier aankwam met een bijbetaling van 2780 euro (!) en wegens achteraf foutjes in hun admin, koos ik voor ook (groene) stroom en gas van dit bedrijf. Al 5 jaar bekend met hun, en behalve flinke besparingen, tonen ze een heel goede service, (vast telefoonnummer voor info en geen lange wachttijden) bijzonder overzichtelijke eindafrekeningen. Zoals in mijn kortingstukje te zien is (we rijden met busje op diesel) rijden we veel km's jaarlijks. 20-25.000 km gemiddeld. De bus geven wel steeds op tijd de grote en kleine beurten bij de garage, en tot op heden is nooit gebleken dat de filters dicht geslipt waren , en ook motorisch nog nooit problemen gehad! (wel de normale onderdelen die eens vervangen moeten natuurlijk door intensief gebruik) Dus wat mij betreft zeker een aanbeveling waard ;)

als je echte korting op iedere liter benzine wilt kijk dan eens bij. http://www.unitedconsumers.com/tanken/informatie/waartanken.asp?regio=2

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100