Wat zijn Naripons?

Enige tijd geleden heb ik een deel van een programma op NGC gezien. In dit programma werd gesproken over Naripons. Het deel dat ik er van gezien heb ging over engelachtige wezens die 'verhoudt' in bomen hangend gevonden zijn.
Door deze uitzending ben in nieuwsgierig geworden maar kan helaas nergens informatie vinden. Het enige dat ik vind zijn de poppen; en die bedoel ik dus niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Naripons zijn wederom een van de vele, vele hoaxes die hele volksstammen goedgelovige mensen bezig houden. Jammer genoeg weten we nog steeds niet precies HOE ze gemaakt worden, maar onderzoek heeft al wel uitgewezen dat, hoewel ze er van buiten als uitgedroogde gemummificeerde androide wezentjes uitzien, geen botten of inwendige organen hebben. Ze zouden moeten groeien aan de Nareepol -boom in Thailand (als je daar op zoekt vindt je meer info denk ik) , en alleen al de foto;s laten tientallen verschillend 'uitgevoerde' wezentjes zien, varierend van ingedroogd elfje (vrij echt uitziend) tot overduidelijk plastic barbie-achtige verschijningen. Hieronder een van de - best wel veel- bronnen met info over de Naripon / Nareepol / Nareepon / Naree Pon (allemaal verschillende schrijfwijzen). Veel plezier ermee, en VOORAL niet serieus nemen ;-) Toegevoegd na 2 minuten: (Het grappige is dat ook in alle serieus bedoelde of zichzelf serieus nemenede filmpjes/foto's/sites, de wezentjes / vruchten / paddestoelen er ALLEMAAL totaal verschillend uitzien. )

Bronnen:
http://www.hoax-slayer.com/nareepol-tree.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=qqySWUSJV4Y

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100