Denk je dat de Yeti (de verschrikkelijke sneeuwman) echt bestaat?

En waarom wel of niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Haha nee. Toegevoegd op 28-04-2009 16:38:35 Een mens kan niet overleven in zo'n leefomgeving van kou. En als het geen mens was maar een monster, dan was het opvallend dat zo'n raar Yeti beest de enigste is op aarde.

Hij bestaat net zoveel zoals het monster van Lochness bestaat.

ik denk van niet. Een verschrikkelijke sneeuwman kan alleen bestaan als er ook een verschrikkelijke sneeuwvrouw bestaat. Hier heb ik echter nog nooit van gehoord.

Ik denk van niet. Alle theorieën en bewijzen die geopperd zijn, zijn erg zwak en ongeloofwaardig..

Toch zijn van beide gedrochten bewijsstukken gevonden (discovery channel). Maar dat is net iets als met UFO's denk ik. Die worden ook wel eens besproken, en dan hebben ze weer een filmpje gevonden met een raar onverklaarbare licht punt en dat moet dan haast wel een UFO zijn. kortom, Yeti geloof ik wel in (als zijnde een grote aap, zonder broodje)

Ik denk: wat maakt het nou uit? Als hij/zij/het wel bestaat: lekker laten bestaan. Zo niet; dan niet.

Ik denk niet dat ie echt bestaat, maar wel dat er grappenmakers zijn dit verhaal graag in leven willen houden. Dus inweze is de Yeti een grap, en die bestaat weer wel. Dus denk ik wel dat ie bestaat. Maar goed, zoals ik ook al zei bij mijn antwoord over het monster van loch ness weet ik niet echt meer wat nou wel bestaat en wat niet en wat hier de preciese definitie van is.. Verwarrend..

Ja, die speelde toch mee in de film Monsters Inc

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100