Waarom moet er in dit tijdperk in godsnaam nog voor een sms betaald worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tsjah, Telefoon aanbieders en providers willen ook geld verdienen.

Waarom zou het gratis moeten ? Je maakt gebruik van de diensten van een aanbieder / dataverkeer, en dat kost nu eenmaal geld, al is het wellicht niet idioot veel - maar zo duur is een SMS-je ook niet. Voor niks gaat de zon op, dat is altijd al zo geweest, en zal altijd ook wel zo blijven.

Omdat die torens en infrastructuur miljarden hebben gekost om aan te leggen. Stroom betaald moet worden en de mensen die het onderhouden ook graag een boterham eten. Dat zijn eigenlijk wel goede redenen, of niet?

koop gewoon je eigen mastje en dan zie je wel wrom je er geld voor moet vragen

Nou, ja, kijk. Dan heb je de telefoniemaatschappijen en die doen dan dat ze met zonder draad de signaal doegeven. Dat is dan met antenne en met computerets en met stroom en dat zijn allemaal dingen en die kosten geld. Maar! de telefoniemaatschappijen die willen niet dat ze geld betalen, die willen dat ze geld krijgen. Dus! Als! Vandaar! Dat dan de telefoniemaatschappijen die doen dan eerst betalen als de voorschot zeg maar, en dan als je dan dingen wil doen met de stroom en met de computerets en met de antenne dat je dan moet betalen voor die dingen en ook een beetje meer vanwege dat ze winst willen. (ps.de spellingcontrole heeft alle woord goedgekeurd!

Nou ja, kijk. Da's nou handel, alleen de zon komt elke ochtend voor niets op......

Bijna iedereen stuurt sms berichten en al deze mensen willen er voor betalen, dus waarom zou je dat er dan niet voor vragen. Geld is geld.

Als het versturen van SMSjes geen enkele waarde voor je heeft dan hoeft dat betalen niet: da's gewoon een kwestie van geen SMSjes sturen. Maar als je het wel waardevol vindt zal je er wel iets voor over hebben: geld bijvoorbeeld.

Bundel 1000 smsjes voor 10 euro,en dan nog klagen dat het geld kost..

Waarom zou je in dit tijdperk in godsnaam niet betalen voor iets waar je gebruik van maakt? SMS, telefoneren: je kan er zelf voor kiezen. Maar het hoeft niet. Je hoeft dat niet te kopen, dat doe je zelf.

5cent voor smsjes of 10 euro voor 1000 smsjes, heel vaak nog gratis smsjes bij opwaarderingen, ik vind smsen helemaal niet zo duur

Waaromk moet er in dit tijdperk in godsnaam nog betaald worden voor een brood of een auto of een huis of een bal of een kerstboom of een tv of een hond of een fles genever. Omdat ondernemers daar ook voor moeten betalen en daar dan weer mee in leven blijven, begrijp je wel?

het is een -betaalde- dienst die verleend wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100