Komen er ooit nog hardere bewijzen dat Joran van de Sloot werkelijk de dader was van de moord op Nathalee Holloway?

En zal hij überhaupt een keer worden opgepakt en vast worden gezet, in de gevangenis waar hij thuis hoort? Ik snap trouwens zowieso niet dat ze die man nog vrij rond laten lopen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Iemand is onschuldig totdat wettig en overtuigend bewezen is dat hij schuldig is... Wil jij hem veroordelen voordat een rechter dat zal doen of niet zal doen?

Het enige bewijs waar ze hem nu nog mee vast kunnen zetten voor de moord op Nathalee is Nathalee zelf. Helaas zullen ze deze nooit vinden denk ik. Het probleem is dat op basis van Joran's uitspraken hij niet meer vastgezet kan worden zelfs al bekent 'ie. Dit omdat hij nu als pathologisch leugenaar wordt bestempeld. Op zich heeft hij het dus zeer slim gespeeld.

Het is een groot goed, dat je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is. "Bewezen is" zei ik. Zonder dat er enige twijfel mogelijk is. Tot nu toe heeft Joran alleen onomstotelijk bewezen dat hij dom is.

Waarschijnlijk niet. Zo lang Nathalee niet gevonden is kan er zelfs niet worden vastgesteld dat ze dood is. Aangezien het zo lang geleden is dat ze weg is, kan het lichaam ook al behoorlijk vergaan zijn. Desondanks is hij voor mij in ieder geval verantwoordelijk voor wat haar overkomen is. Je laat nooit een jonge vrouw alleen op een verlaten strand. En dan achteraf er ook een beetje lacherig over doen. Of hij nou haar vermoord hebt of niet, voor mij is hij minimaal medeschuldig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100