Ik zou deze vakantie willen werken ( ben 15 jaar ) en beschikbaar van 10/07 tot 10/08 (en eventueel van 21/08 tot . september is dit ergens mogelijk ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dit is zeker mogelijk. Vanaf 15 jaar mag je mee werken in de arbeidsmarkt. Zoek een leuk baantje bij de plaatselijke supermarkt, of winkels in de buurt. Als de winkels hulp qua werk nodig hebben staat dit vaak aangeplakt op de winkel ruit of op een bord buiten. Je kunt ook zelf de winkel binnen stappen en vragen of ze in die periode dat jij beschikbaar bent nog mensen nodig hebben. Ook in kranten staan vaak advertenties van winkels of bedrijven die mensen zoeken om mee te helpen. Een vakantiebaantje is sowieso goed voor je eigen ervaring. Je bent 15 jaar en voor de winkels/bedrijven heel goedkoop. Dus laat je van je beste kant zien Succes!!

Uitzendbureau is idd een goed idee. Bij supermarkten zijn ze in de vakantietijd ook blij met mensen, die niet een aaneengesloten periode beschikbaar zijn, bijv. als vakkenvuller.

vakkenvuller is een goede baan om mee te beginnen daar ben ik ook begonnen. dat is meestal een leukere baan dan je je van te voren indenkt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100