Ik heb 79 procent met de entree toets van groep 7. zou ik HAVO-VWO kunnen halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met minder kun je het zelfs halen. Het gaat erom of je op het voorgezet onderwijs goed je best doet. Als je in de brugklas komt b.v. havo/vwo en je haalt gemiddeld een 7,5 dan mag je vwo doen. Ga je naar de T/H brugklas en je scoort gemiddeld een 7,5 dan mag je havo doen.

Nee, daar is je score iets te laag voor, ik raad het je niet aan, ik heb het ook geprobeert het is erf zwaar. En achteraf heb ik het voor niets gedaan want ik moest naar een andere school met een vmbo-t advies omdat ik bijna alleen maar onvoldoendes had

Hmm, ik denk dat dat wel kan, ik zou in groep 8 wel extra hard werken als je graag HAVO-VWO wil doen. Het gaat uiteindelijk om de eindtoets, en om wat je leraar/leraren er van denken. Als die denken dat je een goede leerling bent en zeker HAVO-VWO kan doen, dan moet dat gewoon lukken. Vind je de stof die je op school krijgt lastig of makkelijk? Heb je misschien zelfs extra werk? Succes met de eindtoets!

Als je graag naar een bepaalde klas/ school wil met havo-vwo kun je de juf /meester vragen of ze je advies willen ondersteunen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100