Wat is het slechtste verhaal aller tijden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

GTST

A-team (overdreven onrealistisch).

er waren eens een man en een bejaarde vrouw. op een dag gingen ze allebij naar chicago, maar ze kenden elkaar niet..... voor de rest is er niks gebeurt en ze kenden elkaar nog steeds niet. de oude vrouw leefd nog (relatief) lang en (relatief) gelukkig. de man pleegde zelfmoord omdat zijn vrouw bij hem weg ging, maar niemand miste hem voor ongeveer 2,5 jaar. EINDE.

Bronnen:
mijn eigen hoofd

toen That 70's Show afgelopen was (nu te zien op comedy central), verzonnen ze That 80's Show, dra-ma-tisch! Toegevoegd op 22-04-2009 17:11:44 Oja, overigens, er zijn maar een paar afleveringen van geweest. Het was zo onsucces vol dat het van de buis ging (hier in nederland is het trouwens niet op tv geweest)

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=lepBnGrHJa8...

De bijbel, en nou niet gaan zeuren over respect enzo. Dit is gewoon mijn mening.

Er zullen er in deze categorie wel meer zijn maar het verhaal dat er chemische wapens in Irak zouden zijn wat vervolgens tot een oorlog leidde was wel erg slecht Of nog een voorbeeld: het verhaal van de vermeende ubermensch dat was ook wel een hele slechte!

Ik heb nooit een slechter verhaal gehoord dan het volgende (van een kennis): "Ik had een sollicitatiegesprek, en daar was ik niet doorgekomen als ik geen Magic [een Engelstalig kaartspelletje - red.] had gespeeld. Ze vroegen me tijdens het gesprek namelijk of ik wist wat een 'Swamp' in het Nederlands was. Gelukkig kende ik de term uit Magic, en waren ze onder de indruk." Dit is het enige verhaal dat ik ken dat vanuit verschillende invalshoeken, en eigenlijk uit alle invalshoeken, als bedroevend slecht beschreven kan worden.

Ja, dat is makkelijk natuurlijk: De Koran!

Stephen King verhalen... Geweldige opvoering van spanning en een domper van een eind. Altijd een feest om te lezen, totdat je aan het eind aankomt, blijkt het weer pechgegarandeerd!

och och, er zijn er zo veel. en in welk gebied?. Voor de film is het absoluut Waynes World.

A-team

Wow.. ik heb wat slechte boeken gelezen, maar de ergste vond ik denk ik wel: De Kleine Vriend van Donna Tartt. Haar eerste boek (Verborgen Geschiedenis) was echt geweldig. Toen er 10 jaar later dan eindelijk een tweede boek verscheen stond ik vooraan in de winkel om hem te kopen... Wat een flutboek, super dik en eigenlijk gebeurde er niets. Wist niet hoe snel ik hem weer te koop heb moeten zetten. Maar nu ik er over nadenk vraag ik me af of ik dit echt het slechtst boek ooit vond of dat dat voornamelijk kwam omdat ik me er heeeeel veel meer van had voorgesteld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100