Waar hangt de AED als je hem nodig hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Onder de A. Toegevoegd na 39 seconden: Misschien helpt het als je je vraag een beetje toelicht. Als je thuis geen defibrilator hebt, hangt-ie ook nergens natuurlijk.

Op het station.

Bij bedrijven die zo'n ding hebben hangt hij meestal bij de receptie/hoofdingang

Dat vind je op http://www.aed4.eu/

In het begin hingen de AEDs op vrij toegankelijke plaatsen,waar veel mensen komen. Het bleek al snel dat de AEDs gewoon gejat werden. Het zijn ook zeer dure apparaten. Tegenwoordig hangen ze meestal onder beheer van iemand bij de receptie of bij kassa's ed. Altijd aangegeven met een bordje.

en AED staat met een groen bordje aangegeven of hangt in een groene hoes. Jammer, maar ik merk dat ze vaak alleen toegankelijk is met een sleutel. Hoe handig.

Kijk op deze site

Bronnen:
http://www.aed4.eu/

Nog steeds relevant om op deze vraag antwoord te geven aangezien het rodekruis de locatie van aed's letterlijk in kaart heeft gebracht:https://aed.rodekruis.nl/ Helaas staan nog niet alle aed's geregisteerd en zijn er nog veel aed's die niet 24 uur per dag beschikbaar zijn omdat ze niet buiten hangen. De aedwinkel bied bij de aankoop van een nieuwe AED een gratis diefstal verzekering waardoor er geen reden meer is om de aed bingen te hangen. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de bron:

Bronnen:
https://www.aedwinkel.nl/info/aed-in-iedere-buurt/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100