In Juni op Vakantie in het Hoch-Sauerland ?

Waarom gaan de mensen niet in Juni op vakantie?
Het is een prachtige tijd van het jaar, heerlijk rustig,alles bloemen en bomen zijn net uitgelopen.
Ik wil graag meningen horen van de lezers.

Groetjes uit het Sauerland

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ga zelf in juni op vakantie en velen met mij, gezien het feit dat bijna alle ferienhauser besetzt zijn. Dat men niet allemaal naar het Sauerland gaat heeft denk ik te maken met het feit dat het Sauerland weinig aansprekende steden heeft. Het is een prachtig gebied en je kunt er mooi wandelen, maar in het voorjaar vind ik (is persoonlijk) het ook leuk om een stad te bezoeken en op een terras neer te ploffen. Ik ga zelf naar het Odenwald, ong 80km onder Frankfurt en daar vind je dergelijke steden wel zoals Heidelberg etc. Het Sauerland zien mensen meer als wintersportbestemming dichtbij, terecht of onterecht weet ik niet maar dat is wel het beeld bij 'het Sauerland'.

Misschien omdat er dan geen schoolvakanties zijn? Er zijn overigens een heleboel mensen zonder schoolgaande kinderen en babyboomers in mei en juni al op pad. Maar misschien willen die niet naar het Sauerland.

Hoe kom je er bij dat de mensen niet in Juni op vakantie gaan? Ook in Juni kun je genoeg toeristen in Sauerland zien hoor. Veel mensen gaan pas in de schoolvakanties met zomervakantie. Voor en na die tijd zijn het vooral korte vakanties. Sauerland is inderdaad prachtig, en daar genieten heel veel mensen van, het hele jaar door eigenlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100