Wat is het meest pijnlijke wat een mens kan overkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je 't hebt over natuurlijke pijnen: misschien dat koliek-pijn (zoals je die kan krijgen bij problemen met nierstenen) een goede kans maakt. Mensen die ook steek- on schotwonden hebben gehad, en vrouwen die een kind baren, hebben aangegeven dat een koliek-pijn meer pijn doet.

je kind verliezen een bevalling Toegevoegd na 2 minuten: splinter onder je nagel

Alles nare dingen die ons overkomen zijn pijnlijk! En het pijnlijkste zijn de dingen waar je niet mee om kunt gaan..die jou belemmeren om 'vrij' te zijn!

De Dood van een geliefde. En een scheiding met iemand war je nog steeds heel erg van houdt.

Bronnen:
dood

Als je vreselijk gemarteld word totdat je langzaam dood gaat heeeel langzaam. Als je kind eerder dood gaat dan jij zelf. Een bevalling van een zesling.

Denken/voelen dat je doodgaat. Dat is het meest pijnlijke dat iemand kan overkomen.

Het gebeurd een paar keer per jaar in Nederland een vader die met zijn traktor zijn eigen kind dood rijdt

de dood van een kind of geliefde is pijnlijk ********************************* en ook vallen met je kont in een cactus is ook pijnlijk

Pijn kan iedereen net ff wat anders voelen. Je kunt zelf een aantal dingen proberen om erachter te komen.

Bronnen:
http://youtube.com/watch?v=MwA-cgo9rKI

Een snoekduik tegen een doelpaal op volle snelheid vond ik ook niet bepaald pijnloos!

In de middeleeuwen hadden ze deze straf: Alle botjes in je lichaam kapot maken met een hamer (Heeel erg langzaam) eerst de teentjes en vingers dan de scheenbeen en onderarm enzovoorts tot je schedel... oftwel: van kleine naar grote botten...

Bronnen:
Geschiedenis Docent

Hierbij kun je onderscheid maken tussen fysieke en mentale pijn. De fysieke pijngrens ligt bij ieder mens anders. Mentale pijn is ernstig als je man je aan de kant zet voor een andere vrouw en omgekeerd, als je vrouw je aan de kant zet voor een andere man. Je voelt je in een hoek gesmeten als een stuk vuil.

als je als baby geboren word is ook wel heavy: Zit je eerst veilig in de baarmoeder en dan krijg je opeens al dat gedoe dat je er opeens uit moet.

als je schaamlippen dwars overmidden scheurt tijdens de bevalling en als een dierbare je ontnomen wordt

kruiziging

Als je als moeder je eigen kinderen overleefd .

Dat is voor elk mens anders,wat jij als het meest pijnlijkst meemaakt, kan voor iemand anders minder pijnlijk zijn, en andersom. En gaat het om geestelijke pijn of lichamelijke pijn, en geestelijke pijn uit zich bij bepaalde mensen ook nog eens in lichamelijke pijn.

Pijn is een subjectieve aangelegenheid. Die evenals de pijngrens voor elk individu op een ander niveau ligt. Wat voor de ene mens ondraaglijke pijnen zijn, zijn voor de ander soms wat minder zwaar. Veel hangt af van het eigen incasseringsvermogen. Ik vergelijk het dikwijls met gewichtsheffen. Hetgeen voor zo'n getrainde sporter goed te doen is, is voor mij, als niet gewichtsheffer, wellicht onoverkomelijk. Ook met psychische pijn kan de één 'beter' omgaan dan de ander. Wat het meest pijnlijke is dat een mens kan overkomen, is dus iets dat elk mens voor zichzelf moet invullen. Gr. Ton

Miskraam Een dierbare verliezen

De wil en moed om ( door ) te leven verliezen , lijkt me het meest pijnlijke van alles dat de mens kan overkomen.

afgescheiden te zijn en angst om afgescheiden te zijn

het meest pijnlijke voor een mens is na een medische behandeling met de bedoeling 'beter' te worden, voor je werk volledig afgekeurd te worden en in de WAO/WIA te raken met een paar onbehandelbare adschuwelijk pijnlijke auto-immuunziektes.

Het overlijden van een geliefde is niet meer pijnlijk te noemen,daar schieten woorden gewoon te kort! Pijnlijk noem ik b.v. wanneer je als man van je fietszadel glijdt en op de stang terecht komt.

Iemand van wie je houd ontzettend pijn zien hebben.. of een geliefde verliezen in de dood.

Die vraag kan alleen jij voor jezelf beantwoorden. Eenieder heeft zijn eigen grenzen, ervaringen, leerprocessen, pijnstukken.... De één kermt het uit bij het ontvangen van een salvo geweerschoten, de ander schreeuwt de hele buurt bij elkaar na gestoken te zijn door een mug! De één schreeuwt moord en brand omdat iemand tegen hem/haar "foei" heeft gezegd, de ander belt 112 nadat hij/zij een aanslag heeft gezien. Je eigen angst is in mijn beleving je meest pijnlijke stuk. Bij mij was dat niet zo zeer op lichamelijk niveau, maar meer in de pscyche. Je vraag is interessant, maar of deze in z'n algemeenheid te beantwoorden is???

Lichamelijk vind ik kiespijn echt vreselijk, en geestelijk als 1 van mijn kids of allebei mijn kids zouden overlijden.

Overlijden van een geliefde vooral als het om je ouders of om je kinderen gaat. Als iemand misbruik van je maakt. Gezondheid van je geliefden. Denk hierbij aan (kanker,aids, diabetes,lichaamlijk-geestelijk zwakke, zware ziektes.)

ik denk het overlijden van je kind.

Pijn is relatief. Mentaal en fysiek. Wat mij mentaal een beetje pijn doet is dat je zo een vraag stelt. Je weet best wat pijn doet. Waarom zo je zoiets willen weten van andere mensen is mij een raadsel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100