Wat is het tegenovergestelde van tegenovergestelde?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het tegenovergestelde van tegenovergestelde is hetzelfde als hetzelfde.

het gelijke

'T zelfde.

synoniem...

Waarom zou dit 't zelfde of het gelijke zijn. Het is toch niet daarom dat je de vraag hebt gesteld om een dergelijk antwoord te krijgen?! Ik neem aan dat je het filosofisch bedoelt of zoiets. Het tegenovergestelde van tegenovergestelde is het grote niets........

Het uitgangspunt. Waar je vandaan komt, dus.

Het GESTELDE !!!

voortekortbeantwoorde

De oorsprong Toegevoegd na 6 uur: Aan de minduimpjes: ik bedoel dus niet de oorsprong van alles, maar de oorsprong van je gedachte waar je het tegenovergestelde van weet. Dus bijvoorbeeld het tegenovergestelde van liefde is haat, dan is liefde de oorsprong (oorspronkelijke gedachte), en haat het tegenovergestelde. Maar je kunt het ook omdraaien, en dan is haat de oorsprong, en liefde het tegenovergestelde. Dus vandaar dat je geen eenduidig antwoord kunt geven.

Dat is eigenlijk een goede vraag, die ook filosofisch beantwoord kan worden! Want als je aan deze zijde van een meer staat is de overzijde de overzijde. Maar als je aan de andere kant van het meer gaat staan is de eerdere overzijde deze zijde geworden en de eerdere zijde de overzijde. Dus het enige goede antwoord op de vraag :"wat is het tegenovergestelde van het tegenovergestelde?" is: Dat hangt ervan af waar het startpunt is!

misschien Ontegenovergeselde!

Het tegenovergestelde van tegenovergestelde is het vooronderbewezen.

het tegenovergestelde van een tegenovergestelde is ook een tegenovergestelde.

het gestelde

vooropgesteld

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100