Wat vind jij het onhandigste gebruiksvoorwerp, als je het wel (bij je) hebt, maar het niet nodig hebt?

Ik denk zelf dat de paraplu hoge ogen zal gooien. Daar heb je echt niets aan, als het stopt met regenen! Het ergste is nog dat er mensen zijn, die op zo'n moment hun paraplu horizontaal in de hand houden en dan vergeten dat er mensen achter hen lopen of staan. Kan gevaarlijke situaties opleveren, vooral als je bedenkt op welke hoogte de punt van de paraplu zich dan bevindt...je zou bijna een toque willen gaan dragen....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alles wat je op een bepaald moment niet nodig hebt kan lastig zijn, vooral als je er meer aan gehecht bent of het meer waard is; de auto die je nergens kwijt kan, je contrabas tussen de deur van de tram en niet te vergeten je pistoolmitrailleur terwijl er niemand valt om te leggen.

Een jas.

Als je de bergen in gaat: een rugzak met regenkleding en andere zaken voor nood. Die regenkleding en andere zaken voor noodgevallen maken de wandeling nl. wel zwaarder, maar als je ze niet nodig blijkt te hebben is 't onhandig dat je 't mee moet slepen.

Een paraplu kan je nog als parasol gebruiken. Vind handschoenen wel een goed voorbeeld. en een zonnebril.

Hogedrukreiniger, met borstel, patioreiniger en 10 meter slang. Das eg nie handig zeg maar ;-)

Zwitsers zakmes. Altijd bij, veel mogelijkheden, en eigenlijk maar ontzettend zelden in gebruik.

Ik neem naar een pretpak bijv altijd een rugtas mee met spullen die ik -evenuteel- nodig zal hebben. Bijv brood etc. Meestal raak ik de inhoud van de tas niet eens aan en zit je wel de hele tijd met de rugtas opgescheept die je elke keer moet achterlaten/ophalen/zeulen.

al die rot spaarpasjes, pinpasjes, chipers, rijbewijs en noem maar op. kunnen ze dat niet in een kaartje (of op mijn telefoon) proppen?

Een portefeuille met al je kredietkaarten.Een paraplu is wel plezierig als wandelstok zoals in oude engelse films als je die elegant gebruikt.

een tas of koffertje, vaak verlies ik hem dan ook nog omdat ik daar niet aan gewend ben om dat ding telkens mee te slepen

Het eerste wat in me opkomt is "een condoom". Erg onhandig als je het niet bij je hebt als je het wel nodig hebt of als je wel bij je hebt maar niet nodig hebt. Ik ben er nog niet uit wat nou vervelender is, maar dat was gelukkig niet je vraag.

Ha, die Antoni; Ik vind een ladder altijd een onhandig ding om bij me te hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100