Wat als er geen goed antwoord tussen de antwoorden zit?

Je kunt kiezen voor 'Beste antwoord', maar wat als alle antwoorden fout zijn? Moet je het minst slechtste antwoord dan aanklikken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan laat je de vraag open of kies je de beste van de slechte antwoorden.

Goede vraag, ik zou zeggen dat je dan kunt kiezen om de vraag gewoon te sluiten zonder een beste antwoord te kiezen. Dat doe ik tenminste wel als er veel gelijkwaardige antwoorden zijn en er daadoor niet een echt het beste is, of als op een andere manier vind dat er niet een het beste is.

Hoe kun je nou weten of een antwoord goed of fout is als je de vraag stelt...

Als je aanvoelt dat je geen inventieve antwoorden krijgt , kun je een reactie plaatsen om alsnog je vraag meer kracht bij te zetten of bij te sturen. De verwachting van een goed antwoord is soms groter dan het volume aan antwoorden.

Gewoon open laten.

dan moet je de vraag niet sluiten

De beslissing is aan jou: Je kunt kiezen voor het best gegeven antwoord; je kunt de vraag sluiten zonder "beste antwoord"; Je kunt de vraag , zo lang hij openstaat, ook verwijderen en hem anders formuleren in de hoop op een beter antwoord. Keuzes genoeg dus.

Je kunt in zo'n geval nog een paar dingen proberen: Misschien staat je vraag in de verkeerde categorie, dus verplaats hem. Misschien is de vraag op zich niet duidelijk, pas hem aan en geef aanvullende informatie. Als dat ook niet werkt, tja, dan kun je proberen de vraag inderdaad te beantwoorden met de minst slechte, zorg wel dat je dan bij het antwoord een eventuele opmerking via de reacties geeft, voor je hem sluit.

Er komt nog een optie aan waarbij vragen opnieuw in 't zonnetje gezet kunnen worden, heb ik begrepen. Verder heb ik persoonlijk nog geen vraag gesloten (meestal omdat meer antwoorden nog steeds nuttig zijn).

Bronnen:
email

laat je de vraag gewoon zitten. of je kiezt gewoon zelf welke vraag jou aanspreekt. ik kan niet voor jou kiezen wat de beste vraag is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100