Waar kan ik goedkope universele kaarten kopen om te versturen?

Ik wou laatst wat kaarten kopen en kwam eigenlijk alleen maar kaarten van zo'n 1,50 euro tegen. Zijn er ook goedkopere kaarten te verkrijgen, of bijvoorbeeld als set of mix van meerdere stuks? Ik ben eigenlijk op zoek naar universele kaarten zonder thema zoalserjaardag, verhuizing etc.'

Weet jij het antwoord?

/2500

@Questtzz Ik heb een paar keer al bij de Action setjes van zo'n 10 kaarten voor een paar euro gekocht. Daar zit een mix van felicitaties : verjaardag/ geboorte/ werk/ blanco en nog iets bij. Ga nog maar eens kijken, want ze zijn er echt, misschien bij een andere winkel gaan kijken, kan gebeuren dat ze uitverkocht waren. De Action heeft zo'n groot assortiment dat sommige artikelen heel snel op/uitverkocht zijn en dan weer per klein aantal besteld worden. Ik heb het zelf meegemaakt , was inmiddels al 3 keer langs geweest [op , op , op] en toen heb ik maar die bestelling geplaatst . Zijn ze zeer behulpzaam mee dus een aanrader. Moet echt lukken, succes.

In arnhem en Nijmegen zit een winkel, solow en daar kan je 10 kaarten voor 3 euro kiezen. Je hebt dan originele kaarten, dus niet zo'n standaard pakketje van action.

Marktplaats, bijvoorbeeld verzamelaars die een lot kaarten weg doen, of in kringloopwinkels zie ik ook regelmatig onbeschreven kaarten van alle soorten. Boomerang kaarten, ik weet niet of het nog zo is, maar die vond je vaak in zo'n kaartenrek gratis in cafe's bioscopen, en dergelijke.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100