Wat moet je doen als je zwakker bent dan je tegenstander?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Weten wat zijn zwakke punten zijn.

Hopen dat je slimmer bent dan je tegenstander en daar je voordeel mee doen!

- Meer gaan sporten als je ervan wakker ligt. - Sportief de strijd aangaan als je het over een bokswedstrijd hebt. - Vriendelijk glimlachen als je een sterker persoon tegen komt op straat. En bij wie dan ook. - De politie bellen als een sterkere tegenstander jou aanvalt. Net zoals je doet bij een zwakker of gelijke aanvaller. Kortom; waar gaat het precies over?

Je hebt 3 opties - Valsspelen - Slimmer zijn - Verliezen

Er zijn drie dingen die je kunt doen als je zwakker bent dan je tegenstander: * Je kunt vuchten oftwewl de situatie ontwijken, * Je kunt vechten om de situatie onder controle te houden * Je kunt"bevriezen" waarbij je je zelfcontrole niet meer in de hand hebt en als zodanig vast genageld aan de grond staan. Persoonlijk zou ik de situatie ontvluchten en de confrontatie niet opzoeken. Klinkt misschien laf maar voorkomt een hoop ellende achteraf. Jij was toch de verstandigste?

Leren leven met het besef dat je niet de sterkste bent; de meeste tegenstanders eisen niet je hoofd.

Hard wegrennen!

Proberen je tegenstander in te palmen zodat hij je handlanger wordt. Dus: overtuigen van jouw standpunt, lief lachen, op z'n gemoed werken, onderhandelen, paaien... Verzin het maar, anything goes zo lang je jezelf maar niet verloochent.

je matties erbij halen

Bluffen!Gebruik je geest om jezelf te overtreffen en maak jezelf lang.Rechtop staan en denken"ik kan het".

Wie niet sterk is moet slim zijn. Wat je kan doen is: wegrennen, je verstoppen, spuitbus gebruiken, pootje lichten, judotechnieken.

Je hebt dus 6 opties: 1. slimmer zijn 2. vals spelem 3. je grote broer erbij halen 4. je vijand eer bewijzen 5. hard weglopen 6. verliezen

Alles geven! Tegen jezelf zeggen dat je *-*/-* niet mag verliezen van zo'n loser! Als je in jezelf bepaalde agressie opwekt, kun je veel meer dan jezelf denkt! Wel agressie op de goede manier natuurlijk, dus niet gelijk je tegenstander in elkaar slaan :-) Maar echt, geef alles wat je in je hebt en als je denkt dat je op dat punt zit, kun je vaak nog wat extra's geven, als je het maar echt wilt!

Het ligt een beetje aan de situatie, maar als het bijvoorbeeld in sport of een spel is is het helemaal niet erg om toe te geven dat je zwakker bent.

Gewoon, verstandig zijn en accepteren dat je zwakker bent, maar niet minder. Hangt er ook van af op wat voor manier je zwakker bedoeld. Zwakker in het spel, met kracht tijdens een ruzie, zwakker in kennis?

Dan helemaal, maar eigenlijk altijd: moet je nadenken over waarom hij je tegenstander is en wat je wilt bereiken met een confrontatie.

Of een slimmere aanvalstechniek kiezen. De geschiedenis en mythologie heeft hiervan vele varianten. Twee daarvan: David en Goliath en Het paard van Troje.

wees dan slimmer edoch: waarin ben je zwakker dan? fysiek? intelectueel?

je kan zorgen dat jij sterker word of je er bij neer leggen dat je zwakker bent en een andere tegenstander zoeken!!

super slim en gemeen vechten,onverwachts uithalen

-Heel erg vreemd doen,zeggen dat je een boodschap hebt van liefde,schreeuwen dat je de here god gaat verwelkomen in het midden. -Zingen -een regendans doen -Heel hard roepen,ik ben een konijn met een puntmuts! Alles om ervoor te zorgen dat je tegenstander met stomheid is geslagen en dan naar zjn reactie kijken als hij lacht heb je de keuze om door te gaan en te verbroederen,of op een onbewaakt moment keihard op zijn gezicht stompen.Maar als je tegenstander sterker is dan jouw zou ik voor het eerste gaan...

blijven oefenen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100