waarom zeggen vrouwen nu nooit wat ze echt willen!!!?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan zo lijken vanuit het perspectief van mannen die eigenlijk alleen maar geinteresseerd zijn in sex, bier en borrelnootjes. Dat wil niet zeggen dat vrouwen zich tegen alle mannen zo gedragen.

Als je 't niet kunt raden snap je ze niet, en dan hoeven ze toch ook geen relatie met je.

De ideale echtgenoot is hij die begrijpt wat zijn vrouw niet zegt.

Omdat het dan te gemakkelijk zou zijn.

Dan zou er geen ruzie komen en na ruzie geen goedmaaksex. Met andere woorden wees blij.

Als ze dat zouden zeggen, dan ben je zo weg.

ze zeggen het wel, je moet het alleen vertalen, hier onder de belangrijkste; ze zegt 'nee', ze bedoeld 'misschien' ze zegt 'ja', ze bedoeld 'waar wacht je nog op? ze zegt 'misschien', ze bedoeld 'vraag het straks nog maar eens'

Dat is het grote vrouwenspel, als je daar de spelregels niet van kan, dan heb je een groot probleem, ook dan de joker inzetten helpt dan niet meer.

Wat een pure mannen antwoorden lees ik hier. De waarheid is dat vrouwen zich speciaal willen voelen en dat kan bereikt worden door kleine 'hints' te geven, zonder exact aan te willen geven wat we echt willen. Het gaat allemaal om spontaniteit, want als we echt aan moeten geven wat we willen dan is eigenlijk de lol er van af. Vergelijk het maar met een spontaan bloemetje wat zomaar wordt gegeven zonder dat het als goedmakertje of middel tot sex bedoeld is.

Tegen mijn beste vriend vertelde ik een jaar of 10 terug wat er enkele jaren daarvoor gebeurd was. Dit nadat de spreekwoordelijke bom gebarsten was... Nadat ik in tranen en vrij gedetailleerd vertelt had over de verkrachting. Haalde de klootzak zijn schouders op en vroeg of dat ik er toch wel van de sex had kunnen genieten... Hoe stom kun je zijn?

Je zegt het al; Vrouwen. No offense.

misschien stel je niet de juiste vragen? Met een vraag als "is er iets?" kan een vrouw vaak niet zoveel. Misschien wat concreter beschrijven wat je voelt en ziet en dan vragen hoe dat komt en hoe je kan helpen.

Zelf ben ik vrij direct vind ik maar eerlijk gezegd heb je wel een punt. Vrouwen drukken zich (overigens ook onderling) toch vaak wat implicieter uit dan mannen. Het is nog net niet een soort "codetaaltje" maar je zult altijd een beetje tussen de regels door moeten lezen om erachter te komen wat we werkelijk bedoelen. Gemeen hè?

omdat mannen dat ook niet doen ;) het is een spelletje om jullie om de tuin te leiden :P

we willen jullie niet beledigen...;)

omdat ze dat zelf ook niet weten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100