wat is het verschil tussen keukenzout en tafelzout?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natriumchloride Molecuulformule: NaCl Andere namen: zout, keukenzout, tafelzout, zeezout, steenzout, haliet Keukenzout is voor in de keuken bij het koken, tafelzout is voor op de tafel bij het eten. Er is géén verschil in kruiden of wat dan ook.

Is het zelfde.

Niets. Hooguit dat tafelzout in een mooiere verpakking zit.

Niks noppes nada...

Er is (bijna) geen verschil, behalve de naam dan. Volgens mij is tafelzout ietsje milder dan keukenzout.

Ja, er is wel een verschil. Niet in het zout op zich maar in de structuur. Bij of tijdens het koken gebruik je het groffere keukenzout. Om je opgediende maaltijd op smaak te brengen gebruik je het fijnere tafelzout. Dus keukenzout is groffer van samenstelling dan tafelzout

de naam

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100