Heeft naakt slapen (bij een man) invloed op iets?

Toegevoegd na 3 minuten:
ik bedoel gewoon als een man, zonder een ander in bed ligt

Weet jij het antwoord?

/2500

Bedoel je wat ik denk dat je bedoelt? Naakt slapen bij een onbekende vrouw heeft voor een man wel invloed op iets, maar als een man en vrouw altijd naakt slapen samen dan zal dat op termijn wel minder worden.

Je kunt het koud krijgen!

Je moet vaker je beddegoed verschonen.

Voor een man is het niet goed, om te strak ondergoed te dragen. De boel daar beneden kan daardoor teveel afgekneld worden. Bovendien is het niet goed voor de kwaliteit van de voortplantingscellen, dat de temperatuur te hoog wordt. Met het oog daar op is het prima, om naakt te slapen. Is bovendien nog prettig ook.

Het heeft positieve kanten. Vooral dat je als (jonge) man nooit wordt gesnapt in zo'n vreselijk lullige situatie als Harry Potter met een minkukel pijama aan. Er is iook een nadeel: als je 's nachts naar de wc gaat en je rent weer terug naar bed, dat verlies je wel eens een druppeltje., en krijg je vlekjes op het parket.

naakt slapen levert je minder herpes genitalis op. Een sluimerende beginnende aanval wordt dan niet nog extra 'gestimuleerd' door te veel warmte isolatie door ondergoed. In 1 van de vorige antwoorden staat al de heel juiste bewering dat te veel warmte slecht is voor de kwaliteit van sperma. Het herpesvirus voelt zich ook 'kiplekker'bij warme ballen. Houdt dus je hoofd warm en je ballen koel ook overdag, door b.v. boxershorts te dragen i.p.v. die te veel afklemmende slips. Door navolgen van dit advies heeft iedereen minder last van die prikkende blaasjes en dus méér tijd kans en zin om kwalitatief voort te planten.. Dus:....Ja het heeft [gunstig] effect.

Kan welééns een natte droom van krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100