Waarom reageren mensen niet of nauwelijks op postings die ik op mijn website plaats?

Weet jij het antwoord?

/2500

Drukke site: * 3 kolommen breed. * Een stuk of 6 verschillende manieren van opbouw gemixed!! * Linksom en rechtsom door elkaar :-S Hoeveel unieke lezers heb je per dag? Actualiteit, ik heb slechts 2 dingen gezien die ik nog niet wist, op de eerste pagina die ik opende. Oud nieuws herhalen kan best, maar dan moet je het wel anders brengen, niet als nieuw nieuws presenteren. Verspreide reclame ipv op 1 plek. Toegevoegd na 1 minuut: Hoeveel unieke lezers heb je per dag? = Vergeten wat extra bij te zetten... Komen die unieke lezers ook door je berichten heen of alleen op de homepage.... Toegevoegd na 38 minuten: Snelheid: Het duurt elke keer een seconde of meer eer een pagina geladen is. Als mensen tegenwoordig ergens een hekel aan hebben... Dus dat kost teveel tijd, en dan blijft er geen tijd over om te posten, want als lezer moet je al elke keer wachten. Toegevoegd na 56 minuten: Overlappende delen, zonet bij de tarantula post. Het filmpje legt zichzelf over de vanalles en nog wa postings aan de rechter kant. Firefox browser hier.

Hallo Berkie, Ik ben net even gaan kijken. Het is een leuke site, maar o zooooo traag. Het is net wat meesleepbeest zegt dan haken mensen echt af en komen ze niet toe aan het reageren op jouw filmpjes of andere leuke nieuwtjes.

Je hebt best een leuke website. Ik denk dat er vier redenen zijn waarom mensen niet of nauwelijks posten. 1. de website is erg traag. 2. de mogelijkheid tot posten staat te laag op de pagina en dus niet meteen in zicht. (is via lay-out of verwijzing iets aan te doen) 3. de website geniet geen bekendheid. (aanmelding bij zoekmachines kan helpen) pas zo mogelijk ook je "metatags" aan. 4. mensen willen meestal alleen posten als er iets tegenover staat of als het onderwerp hen aanspreekt.

Dat heeft onder andere te maken met naamsbekendheid. Als je wilt dat andere mensen op jouw berichten reageren, dan moet je online ook zelf contacten leggen en op andermans blogs reageren. Zorg ook voor goede backlinks naar je site en nodig mensen uit om te reageren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100