Hoe is een kip ontstaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik geloof dat alle dieren dus ook de kip zijn geschapen door God, en de rest van de wereld ook!

Een kip is op dezelfde wijze ontstaan als een kameel en als een everzwijn en als alle andere dieren...

Door evolutie uit de T-Rex, die ook al eieren legde

Uit een amoureus samenzijn tussen haan en hen.......

Botje voor botje... En op het eind de veren.

Uit een ei. Toegevoegd na 20 minuten: Lang voordat er kippen waren, legden vissen, amfibieën en reptielen al eieren. Moeilijker wordt het met de vraag: wat kwam er eerst, de kip of het kippenei? Maar ook hier kiezen biologen voor het ei. Ergens in de prehistorie moeten 2 vogelachtigen gepaard hebben. Het vrouwtje legde vervolgens een ei dat uitgroeide tot een echte kip. Maar kan een volwassen bijna-kip dan niet spontaan gemuteerd zijn in een echte kip en daarna een ei hebben gelegd? Nee, want bij spontane mutaties verandert de botstructuur niet. En die wordt door taxonomisten gebruikt om de ene soort van de andere te kunnen onderscheiden.

Bronnen:
Quest.

Een kip is net als alle levende wezens geevolueerd uit minder complexe vormen van een kip. Uiteindelijk is een mens ook zo ontstaan, uit een 1 cellig wezen.

Voor de kip er was hadden de mensen maar een korte tijd van het jaar eieren en ze moesten er flinke toeren voor uithalen (in bomen klimmen e.d.) om ze te bemachtigen. Toen heeft Apollo die altijd al een zwak voor mensen had en goed kon knutselen een kip geconstrueerd uit wat advocaat en ganzenveren. Hij had de kip zo geprogrammeerd dat zij dagelijks eieren legde in een hok of op de grond en niet bovenin een boom. Sinds die tijd kunnen we eieren het hele jaar rond in de super kopen.

God heeft ze gemaakt, natuurlijk.

Een ei zonder kip kan dus niet. Dus ontstaan van kip is zó simpel.. Zoals ontstaan van alle dieren, schepping door GOD.!

door de schepping,tenminste als je daar in geloofd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100