ben ik een moordenaar als ik ( lees story)?

me 2 parkieten vrijen veel & elk keer ligt er een eitje op de grond.

Zal ik een broedhokje voor ze halen, of is het dan weer zielig voor hun ruimte.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee je bent geen moordenaar (Tenminste: Niet meer of minder dan iemand die abortus laat plegen ...) Of je een broedkastje erin moet zetten of niet is lastig zonder te weten hoeveel ruimte je ze geeft.. Ik zou het wel doen. Maar misschien moet je dan uitkijken naar grotere behuizing.

Koop een grotere kooi waar een broedbakje is ingebouwd.

Gezien het feit dat je erover nadenkt lijk je mij geen moordenaar. Of je een broedhokje wil hangt af of je jonkies wil. De kooi groter maken is beter. Ze de vrijheid gunnen is misschien het best, maar dan wel wachten tot de kou voorbij is.

weet je wel zeker dat je een mannetje en een popje {vrouwtje} hebt je kunt namelijk ook 2 popjes hebben en dan kunnen ze nog eitjes leggen hoor maar die zijn dan natuurijk niet bevrucht je kunt dat zien aan het bandje boven de snavel een man heeft een blauw en een pop heeft een bruin bandje als je een koppeltje hebt is het je eigen keus of je er dan een bakje in hangt de kans is er dan dat je jongen krijgt en die moet je dan ook weer huisvesten dus zint eer ge begint en de eitjes weghalen als ze net gelegd zijn {ook al zijn bevrucht} is niet moordadig hoor dan zit er toch nog geen jong in dat levensvatbaar is

Natuurlijk niet je eet vermoedelijk ook kippeneieren,dat is hetzelfde .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100