Wat is de beste ijsbreker, als je een leuk meisje aan wilt spreken op een treinstation?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

haal bij de kiosk op het station een cola met ijs, haal 't ijs eruit, gooi t voor haar neus op de grond en stamp er op.. zo, het ijs is gebroken zeg je dan

hoorde laatst op de radio dat de beste openingzin "hoi" is. Loop op een meisje af en spreek haar aan door haar gedag te zeggen, vraag haar of alles goed is. Als ze op het station staat is het een inkoppertje natuurlijk om haar te vragen waar ze heen gaat, wat ze gaat doen en of je haar mag vergezellen op haar reis erheen

Misschien afgezaagd, maar het volgende: "Hallo, geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Of zal ik nog een keer terugkomen?"

Gewoon een ongedwongen gesprekje beginnen.Wat is het koud hé,hopelijk komt die trein gauw.Hoe het verder loopt merk je aan haar reactie.Lacht ze naar je,dan zal er vanz\elf een gesprek volgen.Als ze je niet zitten merk je dat ook snel genoeg.

Op een station zou heel goed kunnen vragen of de trein ook stopt in ... (en dan niet een plaats, noemen die duidelijk op het perronbord staat, dat is niet bevorderlijk voor de eerste indruk). Aan de hand van haar antwoord kan je het verdere gesprek invullen (of juist niet). Succes ermee! Toegevoegd na 55 seconden: Als vrouw kan ik je uit ervaring zeggen dat je niet moet proberen zo origineel mogelijk te zijn. Dat kan tegen je gebruikt worden.

Naast haar gaan staan en zo terloops zeggen : " Hopelijk is hij vandaag eens op tijd, ik heb laatst toch staan wachten....."Aangezien de treinen vaak te laat komen is haar antwoord dan ook vaak bevestigend als ze vaker reist en voor je het weet en ze heeft ook zin in een praatje, heb je in elk geval een begin. Zo niet, dan is het misschien een GVster die deze vraag bekend voorkomt.

kedeng kedeng kedeng kedeng wie zong dat ook al weer?

Nou ik heb iemand eens horen zeggen "zal ik je even beffen om het ijs te breken " en ze schijnen nu nog bij elkaar te zijn.

Bied haar je laatste Rolo aan!

Vraag of ze even je rug wil krabben, want je kan er zelf niet bij zogenaamd. Dat wil ze vast wel even doen. En dan geef je aanwijzingen; zo van iets naar links of naar rechts. Als je echt durft, laat je d'r telkens een stukje lager krabben, richting je erogene zones.

Vraag haar een vuurtje mag lenen. Als die zeg sorry ik rook niet. Dan haal jij je aansteker uit je zak, en zeg ik wel. hihi En dan zeg je het bedoeling was eigenlijk kennis maken...

"Hoi, neuken?" Wees gewoon simpel en duidelijk, er is geen zin die altijd werkt op iedereen. Zeg gewoon "Hoi!'' en kijk hoe ze reageerd. Toegevoegd na 1 minuut: reageert*

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100