Wat is de oorzaak dat je stem soms weg is na een avondje stappen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Overbelasting en verkeerd stemgebruik. Je moet vaak veel harder praten/schreeuwen en dat een hele avond/nacht lang. Hierdoor raken ze eventjes overbelast, na enige rust keert alles weer terug in de normale staat. En is je stem weer terug. Probeer maar eens een avond te stappen en niks te zeggen :p

Die is dan nog stappen... Jij kwam op tijd thuis, maar dat had die stem nog niet in de gaten... Maar je gebruikt je stem HEEL anders als je uitgaat, de muziek staat zo hard dat je je stem kwijtraakt, alleen al om één biertje te bestellen...

Waarschijlijk ben je,omdat je wellicht een beetje onvast ter been was,over je stemband gestruikeld! En die heeft dan minimaal een dag nodig om samen met de kater,die daar ook toevallig voorbij kwam een dag nodig om te herstellen!

"Game over" ,te veel gepraat, teveel gezongen,te veel zijn je stembanden aan het uitrekken geweest.Maar ook een teken dat het super gezellig was.Poliepjes kunnen veroorzaakt worden.

Door het harde geluid van de muziek, ga je automatisch harder praten en dan belast je je stembanden ook meer met als gevolg een soort van overbelasting. Maar als het goed is zal dit vrij snel over zijn.

De combinatie van drank, sigaretten en meeschreeuwen met smartlappen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100