Je mag 1x in de hemel kijken 1 dag (als de hemel bestaat) zou je het dan doen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja meteen! Nu graag direct... Even een blik werpen op mijn zoon.... Jeetje..wat zou me dat goed doen....

Ja om te kijken of 1 bepaalde persoon echt dood is namelijk.. Ik ben nog regelmatig bang dat het niet zo is namelijk...

Mijn zoontje opzoeken en vragen of hij het naar zijn zin heeft.

Nee, absoluut niet. Mensen met BDE (Bijna Dood Ervaringen), dat zijn mensen die de tunnel met het licht hebben gezien, die willen eigenlijk niet meer terug. Dus als je een hele dag zou kunnen kijken ben ik ervan overtuigd dat je niet meer terug wilt en ik ben hier nog lang niet klaar vind ik.

Ja dat doe ik. Dat geeft antwoord op heel veel vragen die anders (zelfs hier op GV) niet met zekerheid te beantwoorden zijn.

Ja dat zou ik wel willen doen. Kan ik tenminste mijn pa nog iets zeggen. Hij is namelijk volkomen onverwacht overleden zodat we geen afscheid hebben kunnen nemen.

Als die hemel er zou zijn zou ik er wel eens een keer een kijkje willen nemen...! Lijkt me best interessant en zie ik al die lieve mensen die me lief waren weer terug uit de tijd dat ik ziek was... Ongeveer 20 kinderen tussen de 9 en 16 jaar...

Ha, die Pinkeltje; Nee. Stel je voor dat het er echt zo geweldig is dat je niet kunt wachten tot je erheen mag....

Nee hoor liever niet, als de hemel bestaat denk ik toch niet dat ik er ooit terecht kom! (als ongelovige...)

Ik kijk elke dag in de hemel, en elk moment, wat ik zie is alleen maar hemel. Hemel op aarde, waar anders kan de hemel zijn... Ze zeggen toch dat de hemel oneindig is en eeuwigdurend... Dat is het ook, vandaar... Dus ik doe het al en steeds... Geloof me maar niet hoor en straf me maar af met minnen, dan ben ik daar heel blij mee ook... Het is toch zo het is, zo is dat namelijk in de hemel...

Ja heel graag zelfs. Nog een keertje met mijn mamsie babbelen. Daar zou ik ontzettend lang op kunnen teren;-)

Ja, om mijn vader gedag te kunnen zeggen, en om aan iedereen te vertellen hoe mooi het daar is. Het aantal ongelovigen zou dan gelijk dalen denk ik.

Nee. Er is vast wel een reden voor dat we niet weten wat er na de dood is. Als ik dat zou weten zou ik misschien wel de hele wereld in de war kunnen schoppen. Mijn overleden dierbaren zie ik ooit wel een keer.

Nee, ik heb daar als ‘zondaar’ niets te zoeken. Gee mij maar de hel en het vagevuur. Daar zitten immers de slechte mensen, die de beste moppen kunnen tappen en de smerigste verhalen kunnen vertellen. Wat moet je met al die lieve domme mensen in de hemel. Het nare is, dat je in de hel al die politici en als die geestelijken (pausen, dominees en bisschoppen) tegenkomt . Dat zijn zondaren pur sang, maar ze kunnen geen leuke verhalen vertellen. Gelukkig bestaan al die dingen niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100