Ik ben op zoek naar geuren die anderen ook lekker vinden in een aftershave of parfum. Ik maak dit namelijk zelf. Hebben jullie een favogeur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja giorgio (geel met witte verpakking). En kruidenachtig ook erg lekker. Jean Paul Gartier (mannen) de zomergeur van 3 jaar geleden erg lekker alleen het nadeel was dat er weinig alcohol in zat en daardoor snel de geur weg was en dat voor die prijs. Toegevoegd na 5 minuten: Mexx Black voor woman ook heerlijk. Voor man hadden wij jaren lang Biotherm een behoorlijk knalblauw flesje, deze was zo zalig maar is uit de handel gehaald. Helaas.

Burberry Bril for men, After Shave Spray for men is heel lekker. Yves Saint Laurent Opium, Femme Eau De Toilette is mijn favoriete geur.

Vanille vind ik altijd heerlijk in een parfum.

Ik hou van musk en citrus in geuren. Enkele van mijn favoriete geuren: * Narciso Rodiques * Chanel Alure homme sport * Kiton * (the good old) Jean Paul Gaultier

ja ik ben gek op de geur van Deva... ze gebruikt Papaver... als ik meer verdiende zou ze Opium van Yves Saint Laurent gebruiken, maar ja...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100