Kun je ervoor trainen om een genie te worden of kan dat enkel aangeboden zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

helaas. Je kan jezelf trainen om dingen te onthouden, danwel om snel te lezen. hierdoor kan je jezelf helpen meer kennis op te nemen. Maar een genie wordt meestalgekenmerkt door het vermogen van anaar e te gaan zonder stan b, c, of d te hoeven maken. Dat is niet aan te leren. Dat is een basis van intellect gecombvineerd met kennis. Echte genien zijn zeldzaam, en elke generatie maakt slechts kennis met een enkeling. Denk aan Einstein, die zwaartekracht bedacht op basis van een vallende appel. Toegevoegd na 2 minuten: genie de, o genie (-ën mv) [ʒəˈni] iemand met een geniaal verstand Er zijn maar een paar genieën in de wereldgeschiedenis. Toegevoegd na 42 minuten: Zwaartekracht was natuurlijk newton, Einstein is oa bekend van zijn relativiteits theorie.

Een genie in een specifiek onderwerp kan iedereen worden die de tijd en zin heeft om zich ergens in te verdiepen. Kies een onderwerp uit en neem alle informatie tot je via boeken, internet, lezingen e.d., die er over dat onderwerp te krijgen is. Dan kun je daar een geni in worden. Maar bijv. een genie in sport, of in muziek heeft ook te maken met talent. Net als bijv. een wiskundegenie.

Je bent het of je bent het niet... Als je het niet bent, dan word je het nooit... Trainen tot genie kan niet... Het is inderdaad enkel aangeboren...

Een genie zijn is voor een klein deel het resultaat van de verwerking van opgenomen kennis, maar voor een groter deel afhankelijk van geformuleerde vragen., en daar kritisch over nadenken. Ik denk dat het aangeboren is, maar zeker ben ik daar niet van. Je kunt zeker trainen voor Genie 2-de klasse.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100