waarom komen mensen digitaal sneller bij elkaar ?

zegmaar wij met ze alle zijn gewoon een soort praatgroep en komen met heel veel mensen bijeen.

waarom gebeurt dat in het echt minder/niet ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat het dan vaak makkelijker gaat en omdat mensen anoniem kunnen blijven.

Mensen blijven gewoon thuis hoor, dat digitaal bij elkaar komen is niet eens waar, want ze blijven netjes thuis... In het echt moeten ze hun huis uit en je zegt het al, dat doen ze niet... In je fantasie kun je van alles ervan maken, dan kunnen ze nog met een digitale theepotje rondgaan voor de digitale visite en digitale koekjes uitdelen... onzin allemaal...

Lekker anoniem toch? Sommigen mensen uiten zich makkelijker op deze manier en je hoeft niet bang te zijn dat je veroordeelt wordt om je uiterlijk. Ik denk ook dat je sneller je eigen mening geeft omdat je de mensen niet persoonlijk kent.

Ja, erg gezellig, mmm, daar denkt mijn partner wel anders over nu. Ik vindt het ook fijn om gewoon mezelf te kunnen zijn en lekker anoniem. Ik kan hier rustig in m'n pyjama zitten, geen mens die er wat van zegt. (maar dat gaat nu vast gebeuren).

Thuis op de bank kan ik gezellig digitaal kletsen. Ik hoef geen oppas te regelen voor mijn kinderen, en ik kan eten en drinken wat ik wil en zo vaak ik wil. Makkelijk toch?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100