Ik heb mijn dagelijkse aantal reacties bereikt!!!Wie denkt goeie vraag wel wie hij is? Zelfs mijn vriend lukt dit nog niet...en nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nu nog een kleine twee uur wachten, en daarna kun je er weer 40 nieuwe reacties plaatsen! :)

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/help/punten

Nu moet je Windows opnieuw installeren.

Nu ben je tot morgen uitgepraat.

ga naar het forum... kan je oneindig reageren: http://goeievraagnl.123forum.nu/viewforum.php?f=4

Ik vind het ook raar maar ja, goeie vraag is nu eenmaal een site waar regels aan verbonden zijn. Heb net ook een bericht gekregen dat mijn vraag is verwijderd omdat het op een chatvraag leek, ik baal er van want was erg benieuwd naar alle reacties om op deze manier meer muziek te leren kennen... Misschien kun je ze een mailtje sturen?

Op deze site krijg je antwoorden en geef je antwoorden. Door een max te stellen voorkomt men overmatig reageren van 1 persoon. Dat zit in de doelstelling van GV Anders ga je discussieren op het antwoord van een ander. En sneeuwt de vraag weer onder. wil je doorpraten over een onderwerp en meerdere reacties geven doe je dat op het GV forum http://goeievraag.openbaar.info/ (niet van Gv zelf een persoonlijk initiatief))

Zorgen dat je op 'n hoger niveau komt... kan je meer antwoorden. Maar 'k vind het ook heel irritant (gelukkig nog maar 1x overkomen toen ik in niveau 1 zat). Zo kan je op 'n gegeven moment geen antwoorden op vragen meer geven.. :-( terwijl je dat wel wild. (GV is erg verslavend.... :-P) Er werd net geantwoord "anders gaan mensen discussieren". Ik denk niet dat dit het geval zou zijn omdat mensen dat in 'n reactie doen en niet in een nieuw antwoord. En normaal doe ik dit dus niet... omdat dat dus niet de bedoeling is... okay... Mijn stem heb je om er geen limiet aan te stellen.

Nana nanana... Lekker naar bed nu! ;-)

Om je nederig te maken en je beperkingen te laten zien...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100