Waar zijn straks de mooiste, gezelligste kerstmarkten?

In Nederland, Duisland en Belgie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik woon in het midden van nederland en er zijn vind ik 2 leuke kerstshows in de buurt. 1 is Eurofleur in leusden. De ander is Kampeerwereld Hendriks in Ermelo Waar ik veel mensen over hoor is Dusseldorf. Schijnt erg groot en mooi te zijn. Kijk zelf eens op kerstforum.nl! In dit gedeelte staat alles over kerstmarkten en tuincentra's: http://www.kerstforum.nl/forum/viewforum.php?f=9 Waarschijnlijk moet je wel eerst registreren maar dat is helemaal gratis.

't Is niet echt naast de deur, maar in Nürnberg is de meest sfeervolle christkindl-markt die ik ooit heb meegemaakt, in de 8 jaar dat ik voor mijn werk in Duitsland was......Op een prachtig groot plein met Anton Pieck-huizen eromheen, en als het donker is, staat op de trap van de kerk een koor meerstemmig Kerstliedjes te zingen - het was bijna kitsj, zó overdadig kersterig.....maar dat mág van mij, in die tijd van het jaar.....De kroon op het geheel waren de dikke sneeuwvlokken, die neerdwarrelden in m'n Glühwein - maar dáár kan ik natuurlijk geen garantie voor geven....

De deventer kerstmarkt is leuk. Op 19-20 december is de hele stad in Charles Dickens sfeer. In Duitsland ga ik het liefst naar Keulen. Is sfeervoller en gezelliger als Düsseldorf. Ook de kerstmarkt in de gemeentegrot in Valkenburg is erg gezellig en sfeervol.

Keulen, Dusseldorf of Munster, wat dichterbij is Kleve (Kleef) de Duitse zijn toch altijd net een stukkie echter vindt ik

Hoi, In Dordrecht word rond die tijd de hele binnenstad verbouwd, hele mooie grote kerstmarkt met echt vanalles ook diverse acts en Gluhweinkraampjes. Vanuit de grote kerk die je kan beklimmen heb je een heel mooi uitzicht over de kerstmarkt vooral 's avonds heel erg leuk. Speciale parkeerplaatsen waar je met een pendelbus word opgehaald.

In het grootste overdekte winkelcentrum van Duitsland: Oberhausen.

Keulen. Maar denk ook aan Straatsburg (N-Frankrijk). Ook zeker de moeite waard.

In Nederland is dat in Valkenburg. Zie ook link. . http://www.kerststadvalkenburg.nl/

ik vind de kerstmarkt in Kleve(Duitsland)ontzettend gezellig:het is buiten in een parkje met houten huisjes met echte kerstartikelen!!!

Niet heel dicht bij, maar je bent er binnen 2 uur. Berlijn!! Plak er een paar dagen aan vast en je hebt een hele leuke tijd!. Heel veel kerstmarkten en de stad zelf is ook zeker de moeite waard. Via ryanair kan je al voor 5 euro vliegen.

Bronnen:
http://www.ryanair.com/site/NL/cheapflight...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100