Worden de handvaten van de winkelwagens wel eens schoon gemaakt ?

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik zie ze het nooit doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee nooit gezien. Zal vast wel, maar is het vaak genoeg? Wat is dan vaak genoeg? En trapleuningen, deurkrukken, straattegels (voor de spelende kinderen), toetsenborden, enz. Maak je je handen schoon, moet je toch weer de deurkruk aanraken om de deur te openen. Nadat je hebt schoongemaakt (die handvaten), en de eerst volgende persoon is een besmette met de mexicaanse, dan is de daarop volgende de pineut. Ik weet niet of dit een angst is die je je leven wil laten beïnvloeden. Weet wel dat zonder al die vuile dingetjes je veel sneller ziek zal worden.

Dat zal verschillen per supermarkt en de opllettendheid van de bedrijfsleiding. Het is trouwens wel een goed punt, zeker met de Mexicaanse griep in aantocht gebeurt dat doorgaans te weinig en zou dit meer aandacht moeten hebben. Ik zie het ook nooit gebeuren.

Klanten maken die vies... En... Klanten maken die schoon... Het is maar net hoe je ertegen aan kijkt...

Volgens mij gebeurt dat nooit. Als ze zo smerig worden, dat ze niet meer toonbaar zijn,worden er gewoon nieuwe wagentjes neergezet. Ik vind dit trouwens een goede vraag!

Heb in 2 jaar bij een bekend supermarkt keten gewerkt en daarna nog ruim 12 jaar bij een buurtsuper. Geloof me, die handvaten worden echt niet schoongemaakt. Tegenwoordig al helemaal niet meer. Jonge, goedkope arbeidskrachten moeten in weinig tijd veel werk verrichten. Daar hoort handvaten schoonmaken echt niet bij.

Ik vind het ook niet nodig, ben zeker geen smetvreeslijer. Als je zo begint mag je bij alles wat je aanraakt wel een ontsmetter op je handen smeren.

Bij de AH mag je tegenwoordig je handen ontsmetten, dat weer wel.

De enige die het doet is Onze lieve heer,als die het laat regenen,en ze staan buiten gestald.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100