Mijn lievelingsseizoen is de winter Wat zegt dit over mij als persoon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat je het prettiger vindt in de winter... Huiselijkheid, warmte, samen zijn, binnen terugtrekken, introverter, romantischer, maar verder zegt het niet zo veel...

http://www.sochicken.nl/leven/wat_zeggen_de_seizoenen_over_jou.html :P

Dat je een ijskouwe bent ;)

Dat je ondzettend veel van sex houdt!!

Dat je geen anorexia hebt.

Dat je van katten houdt.

dat je geen koukleum bent, en ook geen fanatiek liefhebber van zonnebaden.

Wat dit over jou zegt kun jij het beste zelf invullen. Het beeld dat ik krijg van iemand die van winter houdt zegt meer over mij dan over jou. Met mijn antwoord kun je helemaal niets, behalve je eigen beeld aan het mijne spiegelen.

De winter is een rustperiode. Voor mensen die het jaar helemaal opgebruiken kunnen in de winter gaan rusten. De winter is het seizoen van het Hert. Als de winter jouw seizoen is, dan ben je in deze periode extra rustig, kalm. Je geeft je beter over aan het leven (go with the flow). De angst en vrees kan je veel beter loslaten in deze periode. Je bent iemand die van nature goed met angsten om kan gaan. Want doorgaans is de winter een periode van het donkere. De donkere nachten. Juist veel angsten komen bij mensen naar boven. Je bent ook iemand die van nature het vaak warm heeft. De zomer is dan ook niet goed voor jouw omdat je dan meer oververhit raakt. Maar de winter past perfect. Misschien ben je zelfs iemand die in een t-shirt naar buiten gaat. Terwijl iedereen een dikke winterjas aanheeft.

Dat je een peen (winterpeen) bent, rijp voor de erwtensoep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100